|
Konu Kimliği: Konu Sahibi e.dücane,Açılış Tarihi: 12 Mayıs 2016 (00:15), Konuya Son Cevap : 02 Temmuz 2022 (16:50). Konuya 48 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Mayıs 2016, 17:44 | Mesaj No:31 |
Durumu: Medine No : 54446 Üyelik T.:
12 Mayıs 2016 | Cevap: Yeni Gelen üyelerimizin Medineweb ile selamlaşması..
Hepimiz Hosbulduk O zaman
__________________ ~_ALLAH YoLuNda öLeNLeRe 'ÖLÜLER' demeyin. ZiRa oNLaR RABLERi KaTıNda DiRiDiRLeR. FaKaT SiZ idRaK eDeMezSiNiZ._~ _________BaKaRa SüReSi,154.AyeT_________ Birbirine Yakışan En Güzel Çift ŞEHİD ve ŞEHİDE'dir... ..◆VuSLaT_üL ŞeHaDeT◆.. |
05Haziran 2016, 09:57 | Mesaj No:32 |
Selamünaleyküm Ben itikatta maturidi fıkıhta hanefiyim ve bu konularda bilgi sahibi olmak, sorular sormak istiyorum ama sitenizin amacı, üyelerinin bağlı olduğu sistem nedir bilmiyorum. Aktif gördüm üye oldum. İtikatta hangi mezhebe bağlısınız? Bu konularda içinizde bilgili birileri var mı, ona göre itikadi fıkhi sorular sorayım, vakit kaybetmek istemiyorum. Bu konuda başka önereceğiniz aktif forumlar varsa o önerilere de açığım | |
05Haziran 2016, 12:27 | Mesaj No:33 |
Durumu: Medine No : 15399 Üyelik T.:
24 Aralık 2011 |
Alyk Slm. Burda çok değerli hocalarımız var. Site Allah ve Resulünden başka hiç bir guruba objeye bağlı değildir. İstediğinizi sorun hocalarımız yardımcı olacaklardır. |
05Haziran 2016, 15:10 | Mesaj No:35 | ||
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Alıntı:
Forumumuzda her görüsten uye mevcuttur.kimse görüşlerinden dolayı itham edilmez...ogrencileri de coktur..ilmiyle amil,hocalarımizda..hicbir sorumuz cevapsız kalmamistır bu zamana kadar...öğrenci olarak üye olup,fikir renklerinden,site kurallarindan taviz verilmeden,saygı,edeb merkezli haddi asmayan ilerleyişinden, etkienip bu aileyle bağini hic koparmayanlarda cok..burası tam bir egitim yuvası... Evet aktif bir forumuz ve bu da forum hakkında az cok fikir sahibi olabilmek için yeterli bir sebep... İtikadimız mezhebimiz mesrebimiz...buyurun forumda gezinin,yazarlarimızı,makalelerini okuyun,fıkih konularimizı sorular bolumumüzü inceleyin..siz karar verin))) Evet vakit kaybetmeden siz paylaşimlarınızı yapın,hem bizde sizi tanımış olalım..hemde siz forum hakkinda fikir sahibi olmuş olun..sonrası size kalmış)))kendi adima baska forum bilmem..hic gerekte duymadım..sizin içinde oyle olacagını umuyorumbi tavsiyede bulunamayacağım Alimoglu hocamızın cevabina ek olarak bunları soyleyebilirim size... Sorularinıza bu sekilde cevap vermiş olayim...bundan sonrası size kalmış..söylediklerimden çok daha fazlası sitemizde... Huzurun adresine,egitim yuvamıza, tekrar hoşgeldiniz...paylasımlarınız daim olsun inşallah...fiemanillah
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | ||
05Haziran 2016, 21:11 | Mesaj No:36 |
Selamün aleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım, forumu ilitam öğrencileri için çok faydalı buldum, teşekkür ederim herkese.
| |
05Haziran 2016, 22:08 | Mesaj No:37 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Aleyküm selam ailemize katilimlarinizin devamini bekleriz
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
06Haziran 2016, 18:06 | Mesaj No:38 |
Durumu: Medine No : 31327 Üyelik T.:
23 Eylül 2013 |
aleyküm selam hayyrat kardeş aramıza hoş geldinz...
__________________ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
29Haziran 2016, 03:27 | Mesaj No:39 |
Durumu: Medine No : 2893 Üyelik T.:
03 Ağustos 2008 | Hayırlı sahurlar Medineweb ailesi Allah oruclarınızı ibadetlerinizi kabul etsin İnşaAllah.
__________________ حَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ |
29Haziran 2016, 03:34 | Mesaj No:40 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Ecmain...Allah razı olsun...hoş sefa geldiniz hayırlı sahurlar
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |