|
Konu Kimliği: Konu Sahibi feyz_er,Açılış Tarihi: 19Haziran 2016 (12:49), Konuya Son Cevap : 06 Ekim 2018 (10:36). Konuya 9 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19Haziran 2016, 12:49 | Mesaj No:1 |
selamun aleykum we rehmetullah.... selamun aleykum we rehmetullah.... selam olsun selama tabi olanlara ,selam olsun Allahın için bu mübarek ramazan ayından oruç tutanlara, Ve... Selam olsun gönderilen bütün Rasûllere! Selam olsun, bizlere ALLAH'ın âyetlerini okuyan, kitabı ve hikmeti öğreten kutlu elçilere! Selam olsun, kalplerimizi, beyinlerimizi her türlü pislikten arındıranlara! Selam olsun, insanlığı karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için çırpınıp duranlara! Selam olsun, insanları insanlara kulluktan kurtarıp, ALLAH'a kul yapanlara Selam olsun ALLAH dawetçiLerine Selam olsun, MUHAMMED Aleyhisselam ile gönderilen nûru bugüne yansıtanlara! Selam olsun, yurtlarını, yuwalarını MUHAMMEDî nur ile aydınlatanlara! Selam olsun, yavrularını, kalplerini, beyinlerini o Kuran'la ile doyuranlara, dolduranlara, tağutların kirletmeye çalıştığı minicik dillerini ve gönüllerini her akşam özenle temizleyenlere! Selam olsun hayatın bütün alanlarına, zamanın bütün dilimlerine MUHAMMEDî nuru taşıyanlara! SELAM OLSUN HEP ÜMİT TAŞIYANLARA,ÜMİT DAĞITANLARA...... kaçgündür üye olduk lakin tanişma bi firsatımız olmadı ,bu fırsatı bize bahşeden Allaha hamd olsun ...bizi buraya dawet edn ablamızdan Allah razı olsun ...rabbim ona merhamet etsin ... selam we dau ile... | |
Konu Sahibi feyz_er 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Şeytanların Toplantısı… | Genel Konular | canergkts | 3 | 1563 | 23Haziran 2016 14:44 |
selamun aleykum we rehmetullah.... | Taziye-İlan-Selamlaşma | huzurtyfn | 9 | 2102 | 19Haziran 2016 12:49 |
19Haziran 2016, 13:05 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 |
Aleykum selam ve rahmetullah Hoşgeldin sefalar getirdin. Serceva sersera hat
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
19Haziran 2016, 13:09 | Mesaj No:3 |
eywallah abem ...sağ olasın gözün dert görmessin ... maşaAllah ustadım seni burda görmek güzel, lakin şimdiye kadar bensiz nasil kalabilidin ... bensiz bu güzel yerlerde bulunmak cazi deyil | |
19Haziran 2016, 13:36 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 |
Sensiz olunmuyordu zaten gecte olsa kavuşturan a hamd olsun. Bildiğini sanıyordum yanılmışım kusura bakma.. Bu güzel Ailede seni görmek yeniden senin ileri dünya görüşünü görmek ve senden feyzlenmek ümidiyle tekrardan hoşgeldin değerli hacim
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
19Haziran 2016, 16:09 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 31327 Üyelik T.:
23 Eylül 2013 |
Aleykum selam ve rahmetullahi veberekatuh Hoşgeldiniz hayırlı olsun.
__________________ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
19Haziran 2016, 18:51 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Aleyna aleyküm selam aramiza hoşgeldiniz hyrlara vesile olsun tanişmamiz))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
20Haziran 2016, 00:05 | Mesaj No:7 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Aleyküm selam..hoşgeldiniz..daim olsun paylaşımlarınız...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |