|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 15 Şubat 2019 (21:23), Konuya Son Cevap : 17 Şubat 2019 (19:31). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Şubat 2019, 21:23 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | "HUZUR SOKAĞI"Sakini Şule Yüksel Şenler Yoğun Bakımda "HUZUR SOKAĞI"Sakini Şule Yüksel Şenler Yoğun Bakımda Akciğer enfeksiyonu nedeniyle 19 Ocak'tan bu yana yoğun bakımda tedavi gören Şule Yüksel Şenler'in durumu ciddiyetini koruyor. Tedavisi özel bir hastanede sürdürülen Şenler'in durumuyla, kendisi hakkında bir kitap da kaleme alan yazar Demet Tezcan yakından ilgileniyor. Tezcan, yaptığı açıklamada, Şenler'in özellikle son bir yıldır birçok kez yoğun bakımda tedavi gördüğünü söyledi. "Sevenlerinden ricamız dua etmeleri" Şenler'in son olarak 19 Ocak'ta yoğun bakıma girdiğini aktaran Tezcan, "Kalbinde pil takılı olduğu için bir sıkıntı yaşadı ve kalbi bir kez durdu ama şu anda o açıdan durumu iyi. Maalesef akciğerindeki enfeksiyon devam ediyor. Bu sebeple 3 hafta hortum yardımıyla nefes alabildi. Şimdi hortum çıkarıldı." dedi. Şule Yüksel Şenler yoğun bakımda dua bekliyor Tezcan, doktorlar tarafından ziyaretin yasaklandığına dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Bu zamana kadar defalarca yoğun bakıma kaldırıldı ama ilk kez durumu bu kadar ağır. Bilinci açıldı ama konuşamıyor. Seveni, onun için endişe edeni, ziyaret etmek isteyeni çok ama önlem olarak izin verilmiyor. Doktorların bir şey söyleyebilmesi için biraz daha zamana ihtiyacı var. Sevenlerinden ricamız dua etmeleri." TÜRKİYE'NİN DAVADA ÇIĞIR AÇAN ABLASI VE DUAYENİ, YAZAR ŞÜLE YÜKSEL ŞENLER RABB'İMİZDEN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ. Allah şifa versin Huzur sokağının unutulmaz güzel insanı
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hazmedemiyoruz! | Serbest Kürsü | Medine-web | 3 | 29 | 13 Kasım 2024 15:52 |
Kadın İstihdamı | İslamda Kadın ve Erkek | Mihrinaz | 6 | 87 | 11 Kasım 2024 09:33 |
Yeriniz Kişiliğiniz | Kişisel Gelişim ve Psikoloji | Vasat | 21 | 252 | 09 Kasım 2024 23:49 |
Şerefi Gemilerin Sırtında | Serbest Kürsü | Medine-web | 1 | 60 | 02 Kasım 2024 20:04 |
İn Tea Fada🔻 | Yaşam/Kültür/Sanat | Kara Kartal | 1 | 58 | 01 Kasım 2024 17:26 |
15 Şubat 2019, 21:42 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
95 li yıllarda tanıştım huzur sokağı ile..öncesinde Emine Şenlikoğlu vardı. Ahmet Günbay Yıldız kitapları vardı hayatımda.Huzur sokağını çok istememe rağmen bir türlü temin edememiştim. Bir abinin Kitaplığında bulduğum eski püskü, sayfaları dağılmış bu kitabı bitirdiğimde; okuduğum hiç bir romana benzemediğini, ve ondan sonra Roman okuyamayacağımı anlamıştım. Zihnim de ve damağımda bıraktığı tadı asla kaybetmek istemedim. Huzur Sokağında sonra bir daha roman okumadım.Öyle bir eserdi işte... Herkeste bir anısı vardır bu güzel eserin ve kitleleri etkileyen dava insanının... Yasaklı dönemlerde Konferanslarının dolup taştığını, gençleri nasıl etkilediğini efsane gibi dinlerdik büyüklerden ve imam hatip gençliği olarak hayranlığımız artardı bu zarif insana... Allah şifa versin güzel insan...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
17 Şubat 2019, 19:31 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 31327 Üyelik T.:
23 Eylül 2013 |
Rabbim acil şifalar versin yar ve yardimcisi olsun.
__________________ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |