|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 04 Ağustos 2019 (13:01), Konuya Son Cevap : 11 Eylül 2022 (12:19). Konuya 22 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Ağustos 2019, 14:16 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
giresun fındık diyarından selamlar
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
17 Ağustos 2019, 14:18 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
Fındık diyarı. Giresundan selamlar
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
17 Ağustos 2019, 19:33 | Mesaj No:14 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Yeni gördüm okudum bütün mesajları sayın yöneticim,,, Maşallah RABBİM sana kolaylık versin inşallah ağammm,, :D Ne yaptun acep bitti mi fintukler,,, Çabuk biter dez gelesin foruma,, Afiyetle yiyin gari Fındıkları inşallah,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
18 Ağustos 2019, 23:16 | Mesaj No:15 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Ve aleyküm selam.Hoşgeldin Allahın kulu.Giresunlular için bu mübarek ay çok mübarek olsun Kolay gelsin efem.. Alıntı:
Her yanim ağrırkene dilimde milli gelin marşımiz Amanda dostlar ne zor imiş finduk bahçesi Finduk bahçesinde gelin olması Neyse, kışın sizlerle beraber kırıp kırıp yerken dinlenirim bari Çokça dua edin geleyimHepinize bol derin sevgi ve selamlar...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
19 Ağustos 2019, 11:53 | Mesaj No:16 | |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Alıntı:
Zordur fındık toplamak,,, Ben bir kere ömrümde toplafım,, Biter biter inşallah az daha sabır,, Fındıklar bitti mi böyle yap,, pank/ pank/ Güzelce dinlenirsin inşallah All biii sürü sana yorgunluk çayı,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" | |
25 Ağustos 2022, 17:23 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Sosyal medyada _Aramışsın tatildeyim canom_ akımı var abla Senin selamda öle olmuş Ordulu komşumuz atmış gülmekten öldüm Tatile gidiyorum diye ağaç diplerinde debelenen İstanbulan giden Ordulu sen giresunlu olanı galiba [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok zor bi işe benziyo çıt çıt kırıp yemek kadar kolay değil galiba Allah kolaylik versin
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
25 Ağustos 2022, 20:10 | Mesaj No:18 | |
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Pilimde bitti bitecek fındık enerjisi baya iyi gelirdi heh Gelirken bi çuval getiriver sana zahmet Aman bizim ordulu gibi taşırken yuvarlanma
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
09 Eylül 2022, 11:11 | Mesaj No:19 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Bu seneki bir milyon sitemden binini aktaricam hepsini değil kaygılanma.))) Bu sene gelen Batmanlı ve Siirtli bayan işçilerimiz ; "Abla bizde kadınlar yemek yapar, ekmek pisirir, çocuk doğurur, bakar. Sizler wallah çok yoruluyorsunuz dediler Cografyamı sorgularken buldum kendimi Ne vardı yemek yapıp çocuk bakmada Coğrafya kadermişi Batmanlıyla netleştirdik) Hâlâ istiyomusun o bir çuval fındığı de bakim😅😅😅 Velhasıl güçlü kuvvetli antremanlı geldim. Coģrafyam beni dinç tutuyor. öyle bakıyoruz
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
09 Eylül 2022, 14:27 | Mesaj No:20 |
03 Şubat 2018 |
Abla ne bilim tatilde sandım seni😂 Komando olmuşun, operasyon yönetmişin sen😅👏👏👏 Baya zormuş hayretle okudum tebrik ediyorum cografyanızı. Doğulu olmak yokmuş kaderde napcan abla😁 Sesimi çıkarmim o çuvala yaptıklarını bana yaparsın aman aman Karadeniz kadınları yiğit olur derler. Yiğidin önde gidenisin. Helal sana başkan ablam Gözüm korktu, ben kuruyemişçiden 1-2 kilo alırım yerken özene özen yerim kırarken okşayıp severim artık abla Allah cümle çiftçinin yardımcısı olsun. Şehirli ne anlasın Seni görmek çok güzel. Enerji oldun hoşgeldin
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 11 Kişi okuyor. (0 Üye ve 11 Misafir) | |