Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM GÜNCEL.::. > Üyelerimizin Tanışma Bölümü > Taziye-İlan-Selamlaşma

Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi:  05 Eylül 2024 (09:33), Konuya Son Cevap : 04 Ekim 2024 (00:08). Konuya 11 Mesaj yazıldı

Beğeni Aldı55Kez Beğenildi
Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 03 Ekim 2024, 23:21   Mesaj No:11
Medineweb Editörü
Sükutu-Ezber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Sükutu-Ezber isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 41016
Üyelik T.: 08 Nisan 2014
Arkadaşları:10
Konular: 168
Beğenildi:2593
Beğendi:2942
Takdirleri:11325
Takdir Et:

Rabbimiz gencecik yavruya rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah,,,
Rabbimiz annesine ve tüm ailesine sonsuz sabırlar, inşirah versin İnşallah
dürüst olmayı
kendinde barındırır,,,,

*Eyy gönül...!!
yarın Rabbinin huzurunda
nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan
bu dünya da ona göre yaşa derim,,,

"Bir Hiç"
Alt 04 Ekim 2024, 00:08   Mesaj No:12
Medineweb Aktif Üyesi
Vasat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Vasat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 62825
Üyelik T.: 12 Ekim 2023
Arkadaşları:0
Memleket:Ankara
Konular: 4
Beğenildi:410
Beğendi:596
Takdirleri:5003
Takdir Et:

Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Canan bacımın selamı var acısını paylaşan, dualarını gönderen sizlere. ( Bacı sözcüğünü forum sahalarına sokan bizzat kendisidir, biz hala kullanırız.) Ancak görüşebildik kendisiyle. Sağolsun öyle teselli etti, öyle ferahlattiki bizi, yüreğimize su serpti rahatladık hamdolsun
Ben böyle bişey görmedim. Bacım bağır çağır sizlansana biraz. Biz teselli edelim seni koyvermen lazımdı. Ben olsaydım hönküre hönküre yırtarım dağları enginlere sığmam taşardım

Sesindeki müşfiklik, halindeki tevekkül, sunnetullaha teslimiyet, içten bir sekinet, insanı korkutan sükunet...Sinana sinana bu günlere geldim, güzel bir evlat yetiştirdim emaneti aldı rabbim. cenaze değil adeta düğünüydü evladimın dedi. Gazze'de ki annelerin yanında neki çektiğim dedi ya.
Konuşurken biraz tebessümlük güldük (onu da yaptık Allah'ım😶)
Dualarınız kalbime hep sekinet oldu dedi.

Acı içinde.. ve düştüğü yeri biliyor, yakıyor elbet. Kayıplar veren insanların hızlıca hayata dönmesi için doğru tavır sergilnmeli. Taziye çabuk olmalı. Tekrar tekrar kanatip, acıya boğmak doğru değil. İyileşmek için hızlıca acının içinden geçmek gerek. Bizim coğrafya malesef taziye evinde yemek yemeden ağlayamıyor, nasıl ölmüşü öğrenmezse yasin okuyamıyor Bırakın insanların acılarını eşelemeyi. Bir çift güzel sözünüz yoksa, ağlyamıyorsaniz susun. En güzelidir.

6 aylık torunu anneannesinin şifası olsun, onunla şifalansınlar inşallah.
Allah seni, eşini dünyada doyamadığın iki evladınla cennette buluştursun inşallah..İnna lillahi ve inna ileyhi raciun...
Cümleten aleykum selam diyeyim, maşaAllah kardeşimize; Rabbim imanını her daim korusun artırsın dilerim; ta ki Kendine kavuşana kadar. Cümlemizle birlikte, amin ecmain.
su damlası beğendi.

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

"Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?"

[Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler]

Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir)