|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 03 Şubat 2019 (14:41), Konuya Son Cevap : 11Haziran 2022 (17:27). Konuya 17 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: ![]() Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | ![]() Sayın yöneticilere ve adminlere:) Hadi bakalım hayırlı olsun keyfini çıkarın bakalım,,, ![]() Zati çoğunluk bayanlar olarak, sayın yöneticim ve adminlerim yakışır sizlere ![]() ![]() Binin bol bol gezin yorulmuşsunuztur ![]() ![]() ![]()
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 53 | 29 Ocak 2025 13:45 |
![]() | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 1 | 71 | 15 Ocak 2025 13:37 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Sükutu-Ezber | 0 | 44 | 07 Ocak 2025 14:49 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Sükutu-Ezber | 0 | 154 | 04 Ocak 2025 11:58 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 4 | 160 | 19 Aralık 2024 22:48 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | ![]()
Dinlenemeden yarı tatilde bitti ama şirin arabayla gezinti çok iyi gelecektir . Fakat sadece adminler değil, bu güzel arabayla hepimizi Medineweb ailesini birden almasa da sırasıyla gezintiye çıkarız ![]() ![]() ![]()
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
08 Nisan 2014 | ![]()
Olur olur neden olmasın sayın editimm,, ![]() Önce en yorgun olanları alalım devam edez ![]() ![]()
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]()
şoför Baş editör Mihrinaz. cesareti olan binsin ![]()
__________________ ![]() Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Sorun var diye tıkladım makam aracıyla karşılaştım iyimiş .))Arada böyle jestler yapın...Komşu forumun üyeleri adminleriyle son model araçlara binip sürekli gezmedeler...Bizim üyelerden ses yok diye gönül koymaya başlamıştım iyice ![]() ![]() Sükut bacım cestin için teşekkürler ![]() ![]() Israr ederseniz; medineweb gemisinin kaptanlığını yapabiliyorsak bu aracada şoförlük yaparız dicem ama, şoförlüğümde kaptanlığım kadar demiş olayım.)) Endişelenmeniz için yeterli bir sebep...Cesareti olan evet buyursun ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Davete icabet edilir ![]() Güzel fikrin için teşekkürler @Sükut-Ezber .. Yanlız araba çok güzel , nerde de bulursun böyle ince fikirleri bilmiyorum ,ama şöför de mihrinaz olursa yandık diyemiyeceğim ![]() ![]() Artık bir tepe başında mı ,yol kenarında mi dinlenirken d/us//un medineweb ailesinin yardıma koşarak geldigini görünce havada uçan kahkahalara karışır bizim mutluluğumuz ![]() Hadi mihrinaz son çağrıyi yap ![]() Gelmek isteyenler buyursun.. ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 | |
08 Nisan 2014 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() Bileydim daha önce yapardım artık bundan sonra telafi ederiz inşallah ![]() ![]() Otur bakım baş köşeye ister kullan ister şoför tut,,, ![]() ![]() Rica ederim efendim ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 | |
08 Nisan 2014 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() Kuşlar çiçekler ![]() ![]() Ben şimdiden havaya girdim iyi mi,,,, ![]() ![]() Bir şey değil efemm güzel bayanlara hediyem olsun beni almayı unutmayın ![]() ![]()
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Dugulandırdınız beni şimdi=) Cesaretinizden ötürü kutluyorum sizi ![]() Hocamın ikazını yabana atmayın...E haydin kendine güvenen Atlasın araca ![]() Fena kuralcıyımdır su damlası editim ![]() ![]() Ama çok sevindim böyle araçlar..piknik..Dağ, tepe dedinizya..Bana bunlarla gelin ![]() ![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:10 |
08 Nisan 2014 | ![]()
RABBİM seni iyi etsin seni sayin yöneticim,, ![]() ![]() Geliriz geliriz ne güzel misss gibi hava tam havadar araba başımızda sen ne isteyelim,,, ![]() ![]() Bir de çay demeyin keyfimize ![]() ![]() Yooo veriyorsun az gezinti resimlerini görmedik yanii,, ![]()
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Sayın Mustafa Cilasun için yapılacak hatim :(((((( | mehmet akif2 | Taziye-İlan-Selamlaşma | 28 | 20 Ekim 2018 23:25 |
Sayın Abonelerimiz (Medineweb)'e Duyurulur:)) | Mihrinaz | Üç Aylar / Kandiller | 1 | 01 Nisan 2017 13:19 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|