|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 10 Mart 2023 (14:52), Konuya Son Cevap : 03 Ekim 2024 (00:26). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Mart 2023, 14:52 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Whatsapp yasaklanıyor Whatsapp yasaklanıyor Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, İngiltere'de yasaklanma tehlikesiyle karşı karşıya. Whatsapp'ın, Çevrimiçi Güvenlik Yasası nedeniyle yakında İngiltere'de yasaklanabileceği belirtildi. WhatsApp doğruladı WhatsApp Başkanı Will Cathcart, WhatsApp'ın İngiltere'de yasaklanabileceği haberlerini doğruladı. Çevrimiçi Güvenlik Yasası, WhatsApp mesajlarında kullanılan uçtan uca şifrelemeyi zayıflatmaya zorluyor. Hükümet, şirketi bu güvenliği zayıflatmaya zorlarsa, WhatsApp bunu reddedecek ve uygulamanın ülkede yasaklanması gündeme gelecek. İngiltere de dahil olmak üzere bazı ülkeler, mesajların yasa dışı içeriğe karşı taranabilmesi için uçtan uca şifrelemeye karşı çıkıyor.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
The Tover/Kule | Film Kutusu | Kara Kartal | 1 | 7 | 21 Aralık 2024 12:50 |
Bakanların işini Esra Erollar yapıyor | Hafta'nın Konusu | Kara Kartal | 0 | 6 | 21 Aralık 2024 12:38 |
Beğendiremiyoruz | Kara Kartal/Kişisel | Kara Kartal | 10 | 110 | 16 Aralık 2024 15:47 |
Bu nasıl çorap kokusu dayı=) | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 3 | 64 | 14 Aralık 2024 18:04 |
Hep Otuz üç Yaşında Teaser | Film Kutusu | Kara Kartal | 0 | 45 | 14 Aralık 2024 13:04 |
02 Ekim 2024, 18:15 | Mesaj No:2 |
03 Şubat 2018 |
Bunlara yasak var Yarından itibaren geçerli! WhatsApp 19 telefon modelinde çalışmayacak Dünyaca ünlü anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni güncelleme ile birlikte 19 telefon modeline desteğini sonlandıracağını duyurdu. 2014 yılında Facebook'un 21 milyar dolara satın aldığı WhatsApp, güncelleme sonrası çalışmayacak telefon modellerini açıkladı. İşte o cihazlar: iPhone Modelleri: iPhone 7 iPhone 7 Plus iPhone 7s Samsung Modelleri: Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy A9 Pro Diğer Markalar: Huawei Mate 9 Pro Xiaomi Mi Note 2 Xiaomi Mi MIX 18K OnePlus 3T LG V20 Sony Xperia XZ Asus ZenFone 3 Deluxe Lenovo Moto Z Xiaomi Mi 5 Pro HTC 10 evo OnePlus 3 HTC 10 Xiaomi Mi 5 Prime Bu telefon modellerinin kullanıcıları, WhatsApp’tan yararlanabilmek için daha güncel cihazlara geçiş yapmaları gerektiğini unutmamalıdır.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
02 Ekim 2024, 19:59 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Telefonları eskiyen lakin bir türlü değişmeye fırsat bulamayanlara fırsat çıkmış oldu ))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
02 Ekim 2024, 20:28 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Eskitmeye kıyamayanlarda gitti canım telefonlarda diyecekler artık 🤭
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
02 Ekim 2024, 22:43 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 |
Haydaa, listedeyim : )
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] |
02 Ekim 2024, 23:37 | Mesaj No:6 |
03 Şubat 2018 | Masraf mı çıktı, yenileme bahanesimi bilmem Watsapsiz yaparım demeniz çözüm olmayabilir.instagram face, hatta playstore uygulamaları indirilmeyebilir güncelliğini yitirmiş oluyor çünkü Bu arada iki akşamdır konu paylaşma, konular arası dolaşımda çok sıkıntı yaşıyorum.internet hızım çok yavaşlıyor, cevap yazamıyorum. sizdede öylemi? Lübnan İsrail Savaşı'ndan sebebpmi acaba Savaşı bile paylaşamadim. Allah ümmetin yardımcısı olsun
03 Ekim 2024, 00:26 | Mesaj No:7 | |
Durumu: Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 | Alıntı:
İnternette bu akşam 2 kez yavaşlık hissettim ama anlık oldu. Savaşla ilgili olabilir mi? Doğrusu olabilir de. Haberlere hala bakmıyorum bu arada (Çünkü üzülmek dışında hiçbir şey yapmayacağımız çoktan belli oldu), böyle bekliyoruz bakalım: bugün izlediklerimiz yarın da bizim başımıza gelsin ve bugün izlediğimiz gibi yarın da izlenelim diye. Ümmet ne zaman üzerindeki bu ölü toprağını silkeleyecek hiç bilmiyorum, Allah hidayet versin cümlemize. Güç ve kurtuluş da ardından gelir umarım.
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |