|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 19 Mart 2023 (00:36), Konuya Son Cevap : 19 Mart 2023 (18:10). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Mart 2023, 00:36 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Batı Tik Tokla savaşta Batı Tik Tokla savaşta Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, çalışanlarına sosyal medya uygulaması TikTok kullanımını güvenlik endişeleri nedeniyle yasakladı. Bu çerçevede, sabah saatlerinde bütün komisyon çalışanlarına uygulamayı, işle ilgili herhangi bir uygulama yüklü olan kişisel veya kurumsal cihazlarından kaldırmaları talimatı verildi. Yakın zamanda diğer AB kurumları olan AB Konseyi ve Avrupa Parlamentosu'nun da benzer adımlar atması bekleniyor. ABD DE YASAKLAMIŞTI Çinli teknoloji firmasına ait olan TikTok, bazı ülkelerde ulusal güvenlik endişesine yol açıyor. ABD'de de resmi hizmet için kullanılan cihazlarda TikTok kullanımı yasaklanmıştı. Alinti
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
The Tover/Kule | Film Kutusu | Kara Kartal | 1 | 7 | 21 Aralık 2024 12:50 |
Bakanların işini Esra Erollar yapıyor | Hafta'nın Konusu | Kara Kartal | 0 | 7 | 21 Aralık 2024 12:38 |
Beğendiremiyoruz | Kara Kartal/Kişisel | Kara Kartal | 10 | 110 | 16 Aralık 2024 15:47 |
Bu nasıl çorap kokusu dayı=) | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 3 | 64 | 14 Aralık 2024 18:04 |
Hep Otuz üç Yaşında Teaser | Film Kutusu | Kara Kartal | 0 | 45 | 14 Aralık 2024 13:04 |
19 Mart 2023, 00:36 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Bizim memlekete gelse isyan çıkar.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
19 Mart 2023, 08:32 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Mesele uygulamalr değil aslında mesele onun ne amaçla kullanıldığında. Bir nevi insanın içindeki basdırdıkları ortaya çıkarıyor o mecralar bir kaç yıl önce okumuşdum büyük şirketler iş için başvuranların sosyal medyalarını takibe alıyorlarmış. Çokda isabetli fikir , sosyal medyalar insanların beyinlerinde kalplerinde ne varsa meydana çıkmasına sebeb oluyor.bu arada IQ leride ortaya çıkmış oluyor teknoloji zarsrlı değil biziz onlrı o hale getiren
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
19 Mart 2023, 18:10 | Mesaj No:4 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Alnı secdeli teyzeleri, gözü nurlu, Kuranlı dedeleri tiktok denilen uygulamayla şebeğe dòndürdüler. Hoşlarına gitti eline telini alan kendi videosunu yapiyor. Eşler birlkte burdan paylaşımlar yapıyor kim izliyor dalgasındalar. Film replikleri, şovlar ne bileyim sefil bir alan. Ençok onlara üzülüyorum. 1 ay gündüz programlarına maruz kaldim. Aşkı memnu 40 kalıp sabunla yıkanmış. Cinayet, aldatma, boşanma, evden kaçmlar hepsini bir yerden sonra tahlil etmeye başladım.Herkes birbirinin akrabası. Hepsinin ortak paydası; tiktok yayınları, oralardan gizli sohbetler, uyusturucu kullanımı, aldatmalar, kiskanan katil kocalar, sefil çocuklar bütün kötülüklerin anası adeta. Bu kadar ciddiyetsiz olunca bağsız başsız bir yer herhalde diyorum. Bu yasaklanır başkası gelir. Kullanmayı öğrenseler yetecek.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |