|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 02 Temmuz 2023 (20:38), Konuya Son Cevap : 04 Temmuz 2023 (17:27). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Temmuz 2023, 20:38 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Elon Musk ailemizi düşündü twittere ayar çekti Elon Musk ailemizi düşündü twittere ayar çekti Twitter CEO'su Elon Musk, mavi tiki olmayan hesapların 'geçici bir süre' için günde sadece 600, mavi tikli hesapların da 6 bin gönderi görebileceğini açıklamış; daha sonra bunu mavi tikli olmayanlar için 800; olanlar içinse 8 bine çıkarıldığını duyurmuştu. MUSK KARARIN GEREKÇESİNİ AÇIKLADI Musk'ın bu uygulaması kullanıcıların tepkisine neden oldu. Konu hakkında Twitter'dan yeni bir açıklama yapan Musk, kullanıcıların 'sosyal medya bağımlısı' olduğunu ve bu sınırlamayla 'dünyaya bir iyilik yaptığını' savundu. "DÜNYA İÇİN BİR İYİLİK YAPIYORUM" Musk, Twitter'dan paylaştığı ilk mesajda şunları yazdı: "Bir görüntüleme sınırı belirlememin nedeni, hepimizin Twitter bağımlısı olmamız ve dışarı çıkmaya ihtiyaç duymamızdır. Burada dünya için bir iyilik yapıyorum." "AİLENİ VE ARKADAŞLARINI GÖRMEK İÇİN TELEFONDAN UZAKLAŞ" Musk'ın diğer mesajıysa şöyle: "Derin bir transtan uyan, arkadaşlarını ve aileni görmek için telefondan uzaklaş." YAPAY ZEKA MI? Musk'ın bir diğer kısıtlama sebebi ise ChatGPT gibi yapay zeka sistemlerinin Twitter'ın içinden bilgi çekmesi olduğu düşünülüyor. Bu bağlamda benzer bir hareketi Reddit platformu da denedi. Bu denemeye birçok kullanıcı tepki gösterdi. Öyle ki popüler forumların birçoğu geçici ve tamamen kapanma kararı aldı. Reddit yöneticileri de gelen tepkiler üzerine geri adım attı. DÜNYA BASINI YAPAY ZEKA VE REKLAM KONUSUNU YAZDI Guardian'da yapılan haberde de Elon Musk'ın yapay zeka uygulamalarının 'Veri kazmasının' önüne geçmek için böyle bir yola başvurduğu belirtildi. Guardian'a göre bu durum Twitter'ın reklam gelirlerine önemli bir darbe vuracak. Washington Post da Guardian gibi Twitter'ın reklam gelirlerinin zaten düşük olduğunu ve sınırlamayla birlikte daha da düşeceğini kaydetti. Musk'ın bu durumdan memnun olmadığını hatırlatan gazete, milyarder iş adamının si Linda Yaccarino'yu Twitter'ın CEO'su olarak işe almasının bu nedenden ötürü olduğunu yazdı. Elon Muskın Twitter kararının gerekçesi Aileni görmek için telefondan uzaklaş BELLİ SAYIDA TWEET GÖRÜLECEK Musk’ın açıklamasına göre Twitter’daki kullanıcılar hesaplarının özelliklerine göre belli sayıda tweet görüntüleyebilecek. Musk Twitter'ı satın aldıktan sonra birçok değişikliğe gitmişti. Sosyal medya platformu Twitter, geçen yıl da ücretli doğrulama hizmetini başlatmıştı. TWİTTER KULLANIM LİMİTİ AŞILDI NE DEMEK? Twitter kullanım limiti aşıldı hatası, Twitter'ın kullanıcıların belirli bir süre içinde yaptıkları işlemlere sınırlama getirmesidir. Bu hata nedeniyle kullanıcılar bazı işlemleri gerçekleştiremez veya tweet atamaz. Kullanım limiti aşıldığında, hesabın belirli bir süre boyunca kullanılamaması söz konusu olabilir. Bu sorun genellikle yoğun kullanım veya spam aktiviteleri sonucunda ortaya çıkar. Kullanım limiti aşıldığında, hesabın normal şekilde kullanılabilmesi için belirli bir süre beklemek gerekmektedir. GEÇERLİ TWİTTER LİMİTLERİ Twitter hesapları için geçerli teknik limitler şunlardır: Direkt Mesajlar (günlük): Günlük 500 mesaj gönderme limiti vardır. Tweetler: Günlük 2.400 adet. Günlük güncelleme limiti yarım saatlik daha düşük limitlere bölünmüştür. Retweetler de Tweet olarak sayılır. Hesap e-postasında yapılan değişiklikler: Saatte 4 kez. Takip etme (günlük): Takip etme işlemi için günlük teknik limit 400'dür. Bunun yalnızca teknik bir hesap limiti olduğunu ve agresif takip davranışlarını önlemeyi amaçlayan ilave başka düzenlemeler de olduğunu lütfen unutmayın. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Takip etme (hesaba göre): Bir hesabın takip ettiği kullanıcı sayısı 5.000 limitine ulaştığında, yeni takip etme istekleri hesaba özel oranda sınırlanır. Bu limitler web, mobil, telefon, API vb. tüm cihazlardaki işlemler için geçerlidir. Tüm üçüncü parti uygulamalardan gelen API istekleri, saatlik API limitine göre izlenir. Bu durumda, hesaplarıyla birden çok üçüncü parti uygulaması kullanan kişiler, API limitine daha çabuk ulaşır. Bu limitler sitenin yoğun olarak kullanıldığı saatlerde geçici olarak düşürülebilir. Bu gibi durumlarda Twitter durumu sitesinde bir güncelleme yayınlanır. Milliyet
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
65 yaş üstü | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Kara Kartal | 0 | 24 | 14 Kasım 2024 22:57 |
Öyle bi geçtiki zaman | Satır Arası Birkaç Kelam | Kara Kartal | 3 | 43 | 05 Kasım 2024 15:01 |
Barış elçisimi teröristmi | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 45 | 04 Kasım 2024 13:38 |
Kayyum atanan belediyeler | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 42 | 04 Kasım 2024 13:36 |
İsrail medyası İsrail propagandasını yalanlıyor | İslami Haberler | Kara Kartal | 0 | 54 | 26 Ekim 2024 22:53 |
04 Temmuz 2023, 15:04 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Elon Musk'ın ailemizi düşünmedigine eminim ama ispat edemem Ammmaaaa en büyük etkisi bize oldu. Bende twitter filozofu bir adam vardı. Öyleki hiçbir sosyal medya hesabi olmayan bu zâtı şahanem keşfetten twitter bağımlısı, usanduricisi, elinden tel düşmeyen twitter kitabı olan bir adama döndü. Bilgi bilgi bilgi bilgi gündem siyaset tarih din dünya uzay öldük geberdik. Evde şakalaşamıyoruz, espri yapamıyoruz, gülme yok, gezme yok, herşeye ciddiyet, olasılıklı, karamsar, eleştirel yaklaşım yani yürüyen twitter vardı bizde. Elin adamı diyorum.)) Elon Musk sağolsun twit sınırlamasiyla ciddi ciddi bizim babayı bize geri verdi)) Telefonu boşta görüyorum çok şaşırıyorum )) Yürüyüşe başladı.)) Niyetini bilmem Elin adamının ama kafayı yemek üzereyken kurtardı birini
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
04 Temmuz 2023, 17:27 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
A tuvalette bile telefon elinde bi millete dönüştük. Carpılacaklar Twitter çok fena çökertiyor insani. Elon abimiz el atmış sizi kurtarmış. Ya kurtulamayanlar Twitter ciddi, kültürlü, gündemi ve dünyayı dert edinenlerin yeri ve çok yorucu,strese sokan, insanı diri diri mezara sokan bir yer. Limit gelmesi aslında iyi oldu. Instagram tam tersi. Reelsler, komiklikler, videolar, kapkaçakçılar,doktorlar psikologlar, uydurukcular üfürükçüler derken çok eğlenceli bi dünya. Oraya girende kurtulamıyor belki orayada kısıtlama gelir çok kişi çok aile kurtulur.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |