|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 11 Ekim 2024 (20:52), Konuya Son Cevap : 11 Ekim 2024 (22:39). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Ekim 2024, 20:52 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Optimus insansı robot Optimus insansı robot Tesla, merakla beklenen "We, Robot" etkinliğinde Optimus adlı insansı robotunu tanıttı. CEO Elon Musk, Optimus'un sıradan insan görevlerini yerine getirebileceğini ve özellikle endüstriyel alanlarda fiziksel iş gücünü dönüştüreceğini söyledi. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Musk, Optimus’un potansiyelini "her şeyi yapabilecek" şeklinde ifade ederken, robotun uzun vadede fiyatının 20.000 ila 30.000 dolar (yaklaşık 680.000 ila 1.020.000 TL) arasında olacağını belirtti. Optimus'un Görevleri: Gündelik İşlerden Endüstriyel İşlere Optimus, yürüyebilme, paket taşıma, çamaşır katlama gibi gündelik işleri yapabilmenin yanı sıra, fabrikalarda tekrar eden ve monoton işleri devralabilecek şekilde tasarlandı. Tesla, bu robotların ileride milyonlarca üretileceğini ve üretim süreçlerinde devrim yaratacağını öngörüyor GELECEKTE ÇOK DAHA KARMAŞIK GÖREVLERİ YERİNE GETİRECEK' Etkinlikte robot, basit görevler olan el sallama, bardak taşıma ve taş-kağıt-makas oynama gibi becerilerini sergiledi. Elon Musk, Optimus’un gelecekte çok daha karmaşık görevleri yerine getireceğini vurguladı. Tesla, bu insansı robotun üretim kapasitesini artırmayı ve 2026 itibariyle ticari kullanıma sunmayı hedefliyor. Bu gelişmeler, Tesla’nın otomasyon ve robotik alanındaki geleceğe dönük vizyonunun bir parçası olarak görülüyor. Optimus’un yalnızca endüstriyel işlerde değil, aynı zamanda ev işlerinde de kullanılabileceği belirtiliyor.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Beğendiremiyoruz | Kara Kartal/Kişisel | Kara Kartal | 10 | 78 | 16 Aralık 2024 15:47 |
Bu nasıl çorap kokusu dayı=) | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 3 | 54 | 14 Aralık 2024 18:04 |
Hep Otuz üç Yaşında Teaser | Film Kutusu | Kara Kartal | 0 | 37 | 14 Aralık 2024 13:04 |
Suriye kıyamını zaferle taçlandırdı | İslami Haberler | Kara Kartal | 1 | 44 | 11 Aralık 2024 19:44 |
Esad nerede? | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 53 | 06 Aralık 2024 22:00 |
11 Ekim 2024, 20:53 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Her eve ve iş yerine lazım. Fabrikalarda çalışan robotlar hem heyecan verici hem ürpertici
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
11 Ekim 2024, 22:39 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Robotlar yvş yvş hayatımıza giriyor. İnsanları yalnızlaştırıyorlar kimsenin kimseye müdanesi olmayacak. Bir tarafdanda düşününce güzel aslında dedikodu laf taşıma azalır evleri silip süpüren robotlar mesela günlük yardımcı tutsanız verdiğiniz parayı beğenmeyecek bir dünya laf edecek sağda solda , burada robotumu yardımcı insanımı tercih edeceğiz taksilerde öyle boş muhabbet döneceğine çek robot gideceğim yere demek daha bir yerinde olur diye düşünüyorum
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |