|
Konu Kimliği: Konu Sahibi TÜRKcan,Açılış Tarihi: 28 Temmuz 2008 (18:37), Konuya Son Cevap : 30 Temmuz 2008 (23:14). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Temmuz 2008, 18:37 | Mesaj No:1 |
Haydi kızlar okula..Ama giremezsiniz!!! Haydi kızlar okula..Ama giremezsiniz!!! Haydi kızlar okula !Dur parola, ilim okumak, hayır bilemedin, Baş örtüsünü çıkarmak öldün.! Haydi kızlar okula! Geldim hocam, saçın kapalı, yazıyı göremezsin, Gözle görünmez saçla görünür yazılar bunlar.! Haydi kızlar okula! Bizler karanlıkta, iş çevirmeye alışmışız, beyaz örtü gözümüzü kamaştırıyor ,siyah saçını göster.! Haydi kızlar okula! Veli çocuğunu gönder, yoksa ceza, baş örtülü gönderme, yine ceza.! Haydi kızlar okula! Burda ilim değil, filim çevirecek manken eğitiyoruz, baş örtülü manken olunmaz.! Haydi kızlar okula !Haykırıyorum! ben okumak istiyorum, duyun beni! kadın hakları savunucuları.! Haydi kızlar okula! Kadın savunucuları ,sizden kocama karşı değil, okulumun karşında savunun beni örtü mağduruyum.! Haydi kızlar okula! Kocaya karşı bin kanun değil ,başörtüsüne bir kanun ,çıkartmanızı istiyorum.! Haydi kızlar okula !Bu yazdıklarımdan dolayı idam edin beni ,okuyup Alim olamayacam ,hiç değilse bu yolda şehit olurum, Kuldan korkmuyorsanız tan korkun.! | |
Konu Sahibi TÜRKcan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Şahitliği Allah katında Makbul Peygamber.. | Hz.Muhammed(s.a.v) | TÜRKcan | 0 | 2026 | 14 Şubat 2009 14:25 |
Aşkın ve İktidarın Sembolü:Kutsal Emanetler.. | Hz.Muhammed(s.a.v) | TÜRKcan | 0 | 2212 | 14 Şubat 2009 14:13 |
Mutluluk formülünden birkaçı.. | Bilgi Dağarcığı | dua dilencisi | 3 | 2480 | 11 Kasım 2008 14:16 |
Aşkı kimseye sorma ...Aşkı kendine sor... | Makale ve Köşe Yazıları | TÜRKcan | 0 | 1948 | 01 Kasım 2008 00:21 |
mükemmellik mi?:):):) | Komik Paylaşımlar | Mihrinaz | 7 | 2264 | 04 Ekim 2008 22:25 |
28 Temmuz 2008, 20:17 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | Cvp: Haydi kızlar okula..Ama giremezsiniz!!!
sabır bacılarım sabır inşaallah sıra sizlerede gelecek yünüz ak olsun dimdik gireceksiniz kampüse....
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
28 Temmuz 2008, 22:21 | Mesaj No:3 |
Cvp: Haydi kızlar okula..Ama giremezsiniz!!! Bir eğitimci olarak haydı kızlar okula kampanyasını oldukça saçma buluyorum...Düşünsenize bu kampanya dahilinde kızlar köylerinden alınıp şehirlerde okutuluyor ve lise bitince hadi kızlar köyünüze deniliyor.Köyüne yıllar sonra dönen kız köyünde büyük bir çatışma yaşıyor.Ve bu durum ya eski haline dönmesiyle yada çatışma halinin devam etmesiyle trajık bir boyut kazanıyor.Evet kızlar eğitilmeli ama ailelerinin yanında o kültürle eğitilsin bence...
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
28 Temmuz 2008, 22:53 | Mesaj No:4 |
Cvp: Haydi kızlar okula..Ama giremezsiniz!!! bu çocukların kimin alinde büyütüldüğü önemli bence.. bende 13 yaşında evden ayrı okudum elhamdülillah hayırlı insanlarla krşılaştım.. çocukların kimin elinde eğitildiği çok önemli.. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |