|
Konu Kimliği: Konu Sahibi bilinmez,Açılış Tarihi: 16 Aralık 2012 (14:52), Konuya Son Cevap : 31 Ocak 2014 (02:06). Konuya 91 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Ocak 2014, 21:38 | Mesaj No:91 | |
Durumu: Medine No : 27674 Üyelik T.:
25 Nisan 2013 | Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER.. Alıntı:
ben yalnış anlamışım o zaman benden yana helal olsun sende helal et inşallah şunu söyleyim size burda fikirlerininizi tatırşmayın diyen olmadı bu benim haddime değil evet şirk konusunda hassasım çünkü yıllarca beni ehli sünnet adı altında bir çok şirke soktular bu çevremde de yüzlercesi var,sizi anlıyorum alim sandıklarınızın,veli sandıklarınızın öğle olmadığını kabul etmek zordur bunların çoğu din adı altında islamdan başka bir din yaşıyorlar aslına bakarsanız bu konular yıllarca tartışıldı,dahada bitmeyecek gibi Rabbbim herkesi doğru yoluna iletsin,hidayetlerini artırsın .. selametle
__________________ Müslüman olmak bütün otoriteleri reddedip sadece Allah'ın otoritesini kabul etmektir.. | |
Konuyu Toplam 12 Kişi okuyor. (0 Üye ve 12 Misafir) | |