|
Konu Kimliği: Konu Sahibi bilinmez,Açılış Tarihi: 16 Aralık 2012 (14:52), Konuya Son Cevap : 31 Ocak 2014 (02:06). Konuya 91 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Aralık 2012, 14:52 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER.. TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER.. 1.MENZİL TARİKATININ KOLAARINDAN FEVZETTİN EROL...[1.HEPSİNİN İNSAN OLMA SEBEBİ GAVS],GAVSIN AİLESİNE KÖLELİĞE ÇAĞRI...KÖLELİK YAPMAK FAZRDIR GAVSA VE EVLATLARINA ..SORMAK İSTİYORUZ HANGİ DİNİN FARZLARIDIR BUNLAR... 2..İSMAİL AĞA CEMAATİ[CÜBBELİ AHMEDİN ŞİRKLERİ].. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konu Sahibi bilinmez 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
ELFAZI KÜFÜR | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 2 | 705 | 29 Ağustos 2021 23:16 |
BiR SORU | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 19 | 6764 | 19 Aralık 2018 23:11 |
SiZCE HANGİSİ MÜSLÜMAN | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 0 | 1136 | 18 Aralık 2018 22:55 |
ALLAH A iMAN NASIL OLUR.. | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 0 | 1281 | 27 Ekim 2018 22:27 |
HELVADAN KANUNLAR ve TEKFİR | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 0 | 1277 | 03 Ekim 2018 21:57 |
16 Aralık 2012, 15:02 | Mesaj No:2 |
27Haziran 2011 | Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER..
[YT]0ju4JGkiQ5I[/YT]
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
16 Aralık 2012, 15:19 | Mesaj No:3 |
27Haziran 2011 | Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER..
[YT]Fsg5yIo9LXg[/YT]
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
16 Aralık 2012, 15:37 | Mesaj No:4 |
27Haziran 2011 | Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER.. cübbelinin hocasının azraile git demesi..halbuki melekler emirleri Alahtan alır ve hemen uygularlar... [YT]qtSgGSk8pJY[/YT]
16 Aralık 2012, 16:45 | Mesaj No:5 |
27Haziran 2011 | Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER.. şefaat hakkı verilmiş mişte... [YT]JCIOxPXhYYk&feature[/YT]
17 Aralık 2012, 08:48 | Mesaj No:6 |
[YT]0ljqtDBe7lE[/YT]
17 Aralık 2012, 21:09 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 14298 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER..
hayatta herşey yıkılabilir nice sistemler yıkılmıştır ama önyargıları yıkmak her yiğidin işi değildir onun için ben size tasavvufu ispata çalışma gereği duymuyorum ama sürekli forumda böyle bir tutumda içinde olmanız bence hiç hoş değil yani bunca alimlerin ulemanın yetişitiği bu kapılarda bu alimler şirkleri görmemişde ilmi olmayan bize (kendimde içimde) mi kaldı birde tekfir etmede çok cesaretlisiniz
__________________ Mutlu sonlar için tek ihtiyacınız olan; inançlı bir yürek |
17 Aralık 2012, 22:46 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER..
Barış kardeşim boşver.. Ulema devrinde yaşıyoruz da haberimiz yokMUŞ.. Herkezın gözü kör de bir onların ki görüyor.. Herkesin kalbi kara bir onların ki ak...
|
17 Aralık 2012, 23:51 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 22873 Üyelik T.:
12 Aralık 2012 | Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER..
Bu bakmakla görmenin farkı gibi bakış acısına göre anlaşılıyor arkadaşlar ama böle anlatanların penceresinden niyetinden habersiz suçlamak doğru olmaz bence. :(
__________________ -GARİP HİZMETCİ- [DM][/DM] - (NASİBÜKE NÜSİBÜKE VELEV KENE TAHTEL CİBAL) |
18 Aralık 2012, 08:53 | Mesaj No:10 |
27Haziran 2011 | Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER.. sayın yussel,islamda zahire göre hüküm verilir,kişinin niyetini sadece Allah bilir..yukardaki zatların anlatımlarının şirklerini deliliyle vermişim,yok şirk değil deniyorsa DELİLLENDİRSİNLERDE ,BİZDE YANILDIĞIMIZ YERİ BİLELİM,YOK DELİLLNDİREMİYORLARSA ,SATAŞMAK YERİNE SUSMA ERDEMLİLİĞİNİ GÖSTERSİNLER...[not.şahsınına yapılmış bi eleştiri olarak görmeyin,şahsınıza yapmamışım bu eleştiriyi]
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |