|
Konu Kimliği: Konu Sahibi umut628,Açılış Tarihi: 30 Ağustos 2014 (00:21), Konuya Son Cevap : 24 Mart 2023 (14:24). Konuya 97 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Aralık 2014, 11:44 | Mesaj No:71 | |
Durumu: Medine No : 45760 Üyelik T.:
27 Ekim 2014 | Cevap: Kim bu Allah dostları? Alıntı:
__________________ HAKKA İNAN,SA'YE SARIL ,HİKMETE RAM OL! | |
28 Aralık 2014, 12:01 | Mesaj No:72 | |
Cevap: Kim bu Allah dostları? Alıntı:
| ||
28 Aralık 2014, 12:19 | Mesaj No:73 | |
Durumu: Medine No : 45760 Üyelik T.:
27 Ekim 2014 | Cevap: Kim bu Allah dostları? Alıntı:
__________________ HAKKA İNAN,SA'YE SARIL ,HİKMETE RAM OL! | |
28 Aralık 2014, 13:52 | Mesaj No:74 | |
Cevap: Kim bu Allah dostları? Alıntı:
Zaten verdiğin gazete ve yayın gruplarının ıslama düşman olduğu da AP açıktır propaganda yapma alet olma onların dinsizliklerine | ||
28 Aralık 2014, 13:57 | Mesaj No:75 |
Cevap: Kim bu Allah dostları?
Alıntı: Allahın kulu_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster aya cıkmak elbetteki marifet kardeşim artık devir teknoloji devri Rusya'nın uydu üzerinden saldırıya geçen silahı - Hürriyet Rusya "anti-uydu" silahı geliştirdiğini duyurdu - CNN TÜRK Yıldız Savaşları kapıda - Yeni Şafak Türk Silahlı Kuvvetleri Keşif Uydu Komutanlığı - Ankara ... bunların hepsi gevur icadı bize ait ne var tarikatlerin bir çoğu şirk batağında bunu herkes biliyor aslında dogrularına zaten kimsenin sözü yok bence uzatmanın anlamı yok müslümanlar kardeştir vakit birlik zamanı .............................. Zaten verdiğin gazete ve yayın gruplarının ıslama düşman olduğu da AP açıktır propaganda yapma alet olma onların dinsizliklerin | |
28 Aralık 2014, 18:22 | Mesaj No:76 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Re: Kim bu Allah dostları?
Allaha ulasmak bilimi engellemeli Yada musluman adam sadece Allah cc ulasmaya calismali zaten durum ortada nerde hata yaptik deyip teknolojiyi ilerteliim demiyorsunuz deyilmi Teknoloji nadem kotu burada ne isin var musuman adam at gozlugu takmaz moderndir bati bizden ogrendi bize satiyor sen memnunsan baska Bn diyorum ki MUSLUMAN ADAM UYANIK OLSUN KENDINI ULKESINI GELISTIRSIN BUNUN NERESINI ANLAMADINIZ PES DIYORUM SIZCE MUSLUMANLAR ACIMI CEKSIN YOKSA ALLAH CC BIZE IBADETIMI FARZ KILDI BIR MUSLUMAN VEYA BIR ALLAH KULU GGOREVI NEDIR Hem butun mucitlerin hocasi muslumandir ve hiristiyanliktan uzaklasarak buluslar yapmislar bir yerde okumustum rabbim bilir dogrusunu Okadar sacmalamissin ki musluman adamin gorevi sadece namaz kilmak gibi olmus Sizin gibiler yuzunden osmanliya matbaa gelmemis Teknenoloji dusmani siz olmalisiz Madem verdigim gazteler islam dusmani islamcilarda gazete acsin verdiginiz ornekle çelişiyorsunuz artik soguk savas donemi Niye anlamak istediniz gibi anliyorsunuz Isim vermicem bir suruu tarikat sapigi yuzde 90 sapik resulu ekren sav buyumus ummetim 72 firka olucak cennetlik olan birisi diye bende buna istinaden yazdim size ne yazsak bos pencerenizi genisletin muslumanlar ileri goruslu olmali ilim cinde bile olsa gidiniz Bn ilim ogrenme duasini ornek veririm ilk ayet oku oku nedir al sana kuran konusuyor ben degil yetmezmi Dalga gecmissin bide uzayla ilgili ayet varmi ben tefsirci degilim uzayla ilgili ayet varsa getirim
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
28 Aralık 2014, 18:29 | Mesaj No:77 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Re: Kim bu Allah dostları? Alıntı:
Bazı Alimlere göre Rahman suresi 33. ayeti uzaya gitmekle tefsir etmişlerdir. Biz bilemeyiz Rabbim bilir... | |
28 Aralık 2014, 18:38 | Mesaj No:78 |
Cevap: Re: Kim bu Allah dostları? | |
28 Aralık 2014, 18:54 | Mesaj No:79 | |
Cevap: Re: Kim bu Allah dostları? Alıntı:
Sen yazdığım mesajları iyi okumamissin ve halada Anlamıyorsun kemalist rejimden gectihin belli osmanlıya matbaanın kaç yılında geldigine bak fatihin toplarına bak İbni sina nin eserlerine bak ve benim ecdadima iftira atma...hala dinsizlerin Kemalistlerin kafası ile konuşuyorsun....o kadar osmanli arşivlerini kim yakmış kim talan etmiş kim satmış ... İlim müminin yitik malıdır diye devam eden hadisi sanki bütün İslam uleması ve müslümanlar bilmiyorlar mi eserler vermemişler mi piri reisin haritasına bak o zamanki Hangi teknoloji ile çizilmiş... Sana bir hatıra anlatayim bediüzzaman said nursi hzlerine o zamanın Japon kumandanı geliyor ve diyorki müslümanlar ne zaman dinleri yasamaya başlamışlarsa o zaman yükselmişler diyor...hatiraya internetten bakabilirsiniz... | ||
28 Aralık 2014, 18:59 | Mesaj No:80 |
Cevap: Re: Kim bu Allah dostları? 90 senedir kemalist kafalar bu milletin saflığı ile uğraşarak millet aya çıkıyor Biz Allah cc.. Allah diyerek ,,din diyanet diyorsunuz biz geri kaldik diyerek avrupanın sefahatini getirdiler sizde meal grubu uyesi olarak onların propagandası yapıyorsunuz... 90 senedir de aya gidemediler güya fabrikalar kurdular çağdaşlaştılar ilk yaptıkları dine darbe vurmak oldu ve açtıkları ilk fabrikalardan da ne hikmetse içki fabrikasını actilar ...
| |
Konuyu Toplam 10 Kişi okuyor. (0 Üye ve 10 Misafir) | |