|
Konu Kimliği: Konu Sahibi umut628,Açılış Tarihi: 30 Ağustos 2014 (00:21), Konuya Son Cevap : 24 Mart 2023 (14:24). Konuya 97 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Aralık 2014, 19:25 | Mesaj No:82 |
Cevap: Kim bu Allah dostları? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu gazetelerde osmanlıda hem matbaanın hemde gazete olayının delilidir. Senedsiz konuşmayınız lütfen ve benim ECDADİMA İFTİRA ATMAYİN.....
| |
28 Aralık 2014, 19:58 | Mesaj No:83 | ||
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Kim bu Allah dostları? Alıntı:
Alıntı:
sayın affann burada herkes sizin için propaganda yapıyormuş gibi yorumlarda bulunuyorsunuz. Burada herkes fikirlerini beyan ederek doğrunun ne olduğu bulmaya çalışılıyor. Polemikte bulunan kimse de yok. Müslümanların zeki ,uyanık , bilgili ve en önemlisi akıllı olmalısını sonuna kadar savunurum. Müslümanların yıllarca çektikleri cahilliğindendir. Aynı şeyleri düşünüyoruz derken müslümanların fazla bilgiye ve akla ihtiyacı olmadığınızı savunduğunuzu hissettiriyorsunuz. Allah'ü Teala'nın verdiği aklı yerinde ve doğru şekilde kullanılması düşüncesindeyim.. Siz bu konuya anladığım kadarıyla farklı bir pencereden bakıyorsunuz.. Bizler Allah'ü Teala'nın yolunda yürümeye çalışıyoruz. Emin olmadığınız konularda ithamlarda bulunmaya başladınız biraz kelimelerinize dikkat etmenizi rica ediyorum. Ne ben sizin fikirlerinizi biliyorum ne de siz benim fikirlerimi biliyorsunuz. Aynı tarafdayız ama farklı bakış açısında benim kemalist düşüncede olduğumu ve Avrupa sefahatini getirenleri desteklediğimi hangi kelimelerimden çıkardınız, yanlış iddialarda bulunarak vebal aldığınızıda unutmayın... | ||
28 Aralık 2014, 20:01 | Mesaj No:84 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Kim bu Allah dostları? |
28 Aralık 2014, 20:23 | Mesaj No:85 |
Cevap: Kim bu Allah dostları?
Konunun akışına girişiniz yanlış yerde oldu veya o kişinin yazdıklarını begenmeniz bu na sebep olmuş olabilir beğenirken de veya yorumlar yaparken de konuları iiyice okumanizi tavsiye ederim tabi beğenirken de benim yazdıkları min tümünde bakınız... Begendigiz yazıda kişi osmanlıya matba gelmemiş diyor gavur icadı diye iftira atıyor sizde begeniyorsunuz ne düşünmemiz lazım... Kaldiki ben öyle bir zihniyete olsam buraya yazmak için kullandığım aletler cenabı hakkin ikrami olarak bakıyorum... Sizde gavur icadi olarak bakabilirsiniz..
| |
28 Aralık 2014, 20:25 | Mesaj No:86 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Re: Kim bu Allah dostları?
Osmanliya iftira atma diyonda osmanliyi kim indirdi Osmanlinin paralarini kimler hala yiyo Osmanliyi tarikatler bitirdi arastir oku
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
28 Aralık 2014, 20:34 | Mesaj No:87 | |
Cevap: Re: Kim bu Allah dostları? Alıntı:
Hala iftira atiyorsun...yanlışlıklar olabilir ama bütün ecdadimi bununla yargilayamazsin...yani sunu söyleyeyim kaynakların çürük olduğu için tutunsanda kırılır onlar...Kemalistlerin düşüncesindesin hala onun için sana birsey soyleyeyim .... Formatlan | ||
28 Aralık 2014, 20:34 | Mesaj No:88 | |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Kim bu Allah dostları? Alıntı:
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
28 Aralık 2014, 20:35 | Mesaj No:89 | |
Cevap: Kim bu Allah dostları? Alıntı:
| ||
28 Aralık 2014, 20:45 | Mesaj No:90 |
Cevap: Kim bu Allah dostları?
Begendigiz yazının içinde osmanlının matbaa getirmediğini yazmıştı arkadaş değiştirmiş... Sağlam sözlere kaynaklara dayanmadığı için boyle yapmak zorundalar.... Dobra dobra ol kardeşim.. Ayeti kerime de derki.... hakkında bilgin olmadığı bir şeyin arkasına düşme
| |
Konuyu Toplam 13 Kişi okuyor. (0 Üye ve 13 Misafir) | |