|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 22 Ekim 2007 (00:05), Konuya Son Cevap : 12 Ekim 2024 (01:05). Konuya 278 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:271 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() Sılaya rahmetin sağanak şeklinde yağdığı dünyanın siyah incisi kâbe 🕋 ye özlem
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:272 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Bazen koşsakta yetişemeyiz, bazen yetişmek istemeyiz, bazen bitkin düşeriz ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:273 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Kendini ifade edememek
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:274 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Durduk yere birine sarasım var. Uyuzluğum bütün şıklığıyla üstümde hamdolsun.))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:275 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Başkanım sessiz usul mesajımı yazıp gideyim sen sarmadan ![]() Ruhsuz ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:276 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Tek taraflı çaba veriyorum ruh halimsisi 🗣️
![]() |
![]() | Mesaj No:277 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Merakla beklemek
![]() |
![]() | Mesaj No:278 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Yediklerim ruh halimi etkiliyorsa ruhum çöktü 3 gün aç gezsem ruhumuda bünyemide anca kurtarırım herhalde ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:279 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Kimseyle tartışmaya girmediğim, 2+2=7 deseler de haklısınız diyeceğim bir evredeyim. Hoşça bakın ruhunuza ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |