|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 22 Ekim 2007 (00:05), Konuya Son Cevap : 12 Ekim 2024 (01:05). Konuya 278 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:82 |
Durumu: ![]() Medine No : 10886 Üyelik T.:
04 Ekim 2009 | ![]() tebbesüm edebilecek kadar mutlu.. ![]()
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... |
![]() |
![]() | Mesaj No:83 |
04 Ekim 2009 | ![]() Edasıyla hakka kavuşma tecellisindeyim..
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... |
![]() |
![]() | Mesaj No:84 |
04 Ekim 2009 | ![]() Hikmetine sabır nimetine şükür Adeletine aşıkarım..
![]() |
![]() | Mesaj No:85 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
az önce büyük oğlumla yılbaşını müslümanlar neden kutlar die sohbet ediyorduk 7 yaşında olan oğlum yılbaşı ne demek nie kutlanırki die sordu kandilleri bayramları bilen oğlum yılbaşını bilmıyordu ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:86 |
04 Ekim 2009 | ![]() Geçen zaman içerisinde ihtiyaç ve muhtaç haldeyim..Halim yaman nefsim bana olmuş bedbah..Bir umut ışığında secdeye eğilmiş haldeyim..Rahmetinin tecellisinde ölümümü beklemekteyim..
![]() |
![]() | Mesaj No:87 |
Durumu: ![]() Medine No : 13076 Üyelik T.:
22 Aralık 2010 | ![]() etrafınada yansımıştı kardeşimin bu durumu elhamdülillah atlatlık inşaallah degilmi can kardeşim
__________________ Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:88 |
Durumu: ![]() Medine No : 13076 Üyelik T.:
22 Aralık 2010 | ![]()
yeni yıl hüzün hüzün hüzün
__________________ Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:89 | |
04 Ekim 2009 | ![]() Alıntı:
Hamdu senalar olsun güzel ablam..
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:90 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
çok sevdiğim arkadaşımla geçirdim günümü tabiki çooooook mutluyum ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |