|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Cemrenur ATAMAN,Açılış Tarihi: 07 Şubat 2012 (22:14), Konuya Son Cevap : 25 Ağustos 2012 (22:17). Konuya 16 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Şubat 2012, 12:27 | Mesaj No:11 |
Cevap: Fıtığa, diz ağrılarına son desem!!! dr. cemre nin açıklamasını ben 6 ay önce yaptım ve sonucu çok iyi. aylarca fizik tedavisi görmüştüm başta ıyı geliyor sonra fıtık yeniden hortluyor. Allaha şükürler olsun şimdi çok iyiyim. tabi bu dr güvencesi ile değil ama yinede denemek gerek. kaybedecek ne olabilir? amelyat olup günlerce yatacağımıza bır gün yatalım sonucu bekleyelim. NOT: küçük dr hanım unutmuş. bu işlemi yaptıktan sonra 3 gün ağır yük almayacak mümkün oldukça kendinizi koruyacaksınız.
__________________ Yurdum insanına batıl hak gibi zulumde adelet miş gibi yutturulmuş | |
09 Şubat 2012, 12:31 | Mesaj No:12 |
Cevap: Fıtığa, diz ağrılarına son desem!!! EEE.... Bukadarcık mı hasta sayım. [/QUOTE] iklimya esmanur mahsun kardeşin yarında eşim tedavi olacak küçük hanım kızmayın. kızgın000 Hasta yokmuş sitede şansına küs mü desem?düşünceli000
__________________ Yurdum insanına batıl hak gibi zulumde adelet miş gibi yutturulmuş | |
19 Ağustos 2012, 03:00 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | Cevap: Fıtığa, diz ağrılarına son desem!!!
Selamlar; Bu durumda olan bir arkadaşım var.. Kendisine uygulamayı düşünüyorum ; inşaallah hayırlı olur.. Yanlız bir sorum vardı : Hamuru yaydıktan sonra yüzüstü mü , yoksa sırtüstü mü yatacağını belirtmemişsiniz.. Genelde bel fıtıgında sırt üstü yatılması tavsiye edilir.. İşin içine hamur olayı karışınca çok emin olamadım
__________________ KUL HAKKINI ÖDEYEMEMEKTEN ENDİŞE EDEN İNSAN, ÖNCE ALLAH\'IN HAKKINA TECAVÜZ EDİŞİNİN SORUMLULUĞUNDAN KORKSUN !.. |
25 Ağustos 2012, 12:49 | Mesaj No:14 |
Cevap: Fıtığa, diz ağrılarına son desem!!!
selamun alaeyküm bendede bel fıtıgı başlangıçı var dedi doktor fizik tedavi olman lazım dedi ama kanım pıhtılaşmaya meyilli oldugu için kan sulandırıcı kullanıyorum sıcak iyi gelmez sen fizk olamazsın dedi ayrıca varisde var ben bu yöntemi uygulayabilirmiyim kendimi hastanede doktorla konuşur gibi biraz fazla oldu galiba yinede bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim | |
25 Ağustos 2012, 22:05 | Mesaj No:16 |
Cevap: Fıtığa, diz ağrılarına son desem!!! | |
Konuyu Toplam 15 Kişi okuyor. (0 Üye ve 15 Misafir) | |