|
Konu Kimliği: Konu Sahibi bilinmez,Açılış Tarihi: 04 Kasım 2012 (15:30), Konuya Son Cevap : 01 Temmuz 2024 (13:58). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
04 Kasım 2012, 15:30 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Profesörden şoke eden açıklama...... Profesörden şoke eden açıklama...... Profesörden şoke eden açıklama...... "Yıllardır dokturum ilaçla iyileşen hastaya rastlamadım" A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel Yönetimindeki Deşifre Programı'nda, dün akşam, sağlık sektörü mercek altına alındı.Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan, Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, Prof. Dr. İlknur Aslanoğlu ve Prof. Dr. Gülümser Heper'in konuk olduğu programda, hastaların nasıl müşteri olarak görüldüğü, küresel tıp endüstrisi ve ilaç kartellerinin, dünya sağlık sistemine nasıl yön verdiği çok çarpıcı tespitlerle gözler önüne serildi. ... "SAÇ BOYALARI MEME KANSERİ YAPIYOR" Programda söz alan, Prof.Dr. Ahmet Özdoğan, günümüzde önleyici tedavinin göz ardı edildiğine dikkat çekerken, "Bugün tıp önce hasta et, sonra tedavi et" anlayışı üzerine kuruludur. İlaç endüstrisinin ayakta kalabilmesi, hastalıkların sürmesi ve yayılmasına bağlıdır. Yıllardır saç boyalarının meme kanserine neden olduğunu söylüyoruz ama kimse duymuyor. Dünya'da 85 bin çeşit kimyasal katkı maddesi var, 3 bin çeşit gıda katkı maddesi var Neden? Çünkü sizi daha çok hasta etsin tedaviye para harcansın, endüstrinin çarkları dönsün." şeklinde konuştu. PROF.DR KILIÇASLAN: ALLAH BİZİ SAĞLIK SANAYİNDEN KORUSUN Göğüs hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan da Türkiye'yi de kıskacına alan küresel tıp endüstrisinin neredeyse tüm ulusları kendisine bağımlı hale getirdiğine dikkat çekerken "Her sabah evden çıkarken, Allah bizi sağlık sanayinin eline düşmekten korusun diye dua etmek lazım" dedi. "YILLARDIR DOKTORUM İLAÇLA İYİLEŞEN HASTAYA RASTLAMADIM" Hasta mıyız? Yoksa müşteri mi? sorusunun yanıtının arandığı Deşifre Programı'nda Kardiyolog Prof. Dr. Gülümser Heper'in şok eden açıklamaları dikkat çekti.. Heper: "Yıllardır doktorum, ilaçla iyileşen hastaya rastlamadım, ilaçlar hastalığı bir süreliğine uyutuyor, hastalık sonra tekrar nüksediyor. Ben hastalarımı uyarıyorum, ne olur bana hasta olarak gelmeyin. Hastalıklardan korunmaya çalışın. Koruyucu tedavi hastalığın tedavisinden daha önemlidir." uyarısında bulundu. Küresel ilaç kartelleri ve tıp endüstrisinin dünya çapında sağlık hizmetlerini kontrol ettiğini belirten Heper, "Bu sisteme direnen ülke Küba'da sağlık hizmetleri ücretsiz, devlet tarafından karşılanıyor, bu yüzden birçok hastalık yok. Söz gelimi ne kolesterol hastalığı ne de kolesterol ilacına Küba'da rastlayamazsınız" dedi. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
Konu Sahibi bilinmez 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
ELFAZI KÜFÜR | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 2 | 727 | 29 Ağustos 2021 23:16 |
BiR SORU | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 19 | 6855 | 19 Aralık 2018 23:11 |
SiZCE HANGİSİ MÜSLÜMAN | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 0 | 1146 | 18 Aralık 2018 22:55 |
ALLAH A iMAN NASIL OLUR.. | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 0 | 1293 | 27 Ekim 2018 22:27 |
HELVADAN KANUNLAR ve TEKFİR | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 0 | 1288 | 03 Ekim 2018 21:57 |
06 Kasım 2012, 15:31 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: Profesörden şoke eden açıklama......
Saglik sektoru uzun zamandir zaten boyle ki Hasta=musteri. Dir Her bir hasta hem hastaneye hemde muane oldugu doktora para kazandirmis oluyor Hele birde yatarsa ameliyat olursa falan kimler calisiyorsa obolumde hepsi kazaniyor; Saglikda maas +doner sermaye var |
06 Kasım 2012, 15:41 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 | Cevap: Profesörden şoke eden açıklama...... İyleştireni bilmeyen , hiç bir şekilde iyleşemez zaten ..... |
20 Şubat 2013, 18:04 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: Yıllardır Doktorum İlaçla İyileşen Hastaya Rastlamadım
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
01 Temmuz 2024, 13:43 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Bugün tıp önce hasta et, sonra tedavi et" anlayışı üzerine kuruludur. Yoksa bu kadar hastane bu kadar doktorun olduğu yerde hâlâ randevu alamamak sıra bulammakin açıklaması yok. Doktora gidince dağa çok hastayiz. Allah kimseyi hasta etmesin
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
01 Temmuz 2024, 13:58 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 |
Korona döneminde bulaşıcı hastalık korkusundan ötürü elini ayağını hastaneden çeken birçok kişinin sağlık durumunun iyiye gitmesinin açıklaması herhalde bunlar. Doğal yollarla iyileşince hasarsız bir iyileşme oluyor.
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |