|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 22 Ekim 2007 (00:05), Konuya Son Cevap : 12 Ekim 2024 (01:05). Konuya 278 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Ekim 2007, 00:05 | Mesaj No:1 |
Şu An ki Ruh Haliniz ??? Şu An ki Ruh Haliniz ??? kötüyüm.... bunca gelen acı haberden sonra.... ağlamaklıyım.. gözlerim nemli, yüreğim yangın yeri... nereye bu gidiş ?? neden artık dur demiyoruz bu gidişee?? daha kaç kişinin yuvası yıkılacak, evlatları öksüz kalacak, evi yangın yerine dönüşecek... ama bir yandanda sevinçliyim.. şehit olarak ölmek... hesapları daha kolay.. herkes ulaşamaz bu mertebeye.... zaten şehitlere öldü demek ne kadar doğru.... boşa demiyorlar ŞEHİTLERRRR ÖLMEZ... Rabbim beminde canımı şehit olarak al... amin...
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2878 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3621 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3266 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7705 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7203 | 02 Ekim 2012 21:16 |
22 Ekim 2007, 10:45 | Mesaj No:3 |
Cvp: Şu An ki Ruh Haliniz ??? Attığım her adım benden uzakta Bastığım her yerde yokmuşum meğer Çırpınırken 'ben' denilen tuzakta 'Ben' bana saplanan okmuşum meğer.. Aklım kumsal iken, ben toz paresi Çıktıkça yükseğe, alçalır oldum.. Düşündüm, derdimin nedir çaresi Susarak konuşmak, sonunda buldum.. Esrarlı vuslata bir adım kala Hasretin vecdiyle, ben kement attım Yürekte boğulmak, ne güzel bela Battıkça kurtuldum, çıktıkça battım.. Görünmez cevheri buldum diyerek Körlüğü kör ettim, deli bir taşla Bilmeyi bilmeden, bildim diyerek Boşluğu doldurdum, dolu bir boşla.. Nasılların sebebini sorarken Sualimi cevapladım niçin'de Çokluğumda yokluğumu araken Yalnız kaldım yığınların içinde.. Satır, satır böldü beni heceler Her kırkımı, kırka yardım savuştum Boşluğumu kucakladı geceler Sessizlikte, gürültüyle boğuştum.. Var'da yoku, haykırırken her seda Aklım ki, aklımı başımdan aldı O'na gidiyorum, bana elveda Sonsuz olan sona, bir nefes kaldı..(uğur ışılak) | |
22 Ekim 2007, 12:06 | Mesaj No:4 |
Cvp: Şu An ki Ruh Haliniz ??? VAKİT HÜZÜNLE VEDA DEMİNDEDİR Yastadır,arkada kalanlar, yastadır baba ocağındaki analar, kardaşlar, bacılar, Yastadır mektup yazılan sevdalar... ŞİİR YAZMA GÜNÜDÜR BUGÜN, Hem de tam günüdür, alev alır kalemimde mısralar, düştüğü yeri yakar, Sayfalara gözyaşlarım damlar, Renkleri toprağa karışır, Şırnakta tüm köşe bucak, memleket kokar, Memleket kokar nişanlı kızların dilindeki ağıtlar, Renkleri toprağa karışır, düşman hain pusuda, Mayınlar patlar, barut kokar masmavi bulutlar, Ten rengi olur gökyüzüne süzülen ruhlar, Ten rengi olur geleceğe dair umutlar... Ten rengi olur masmavi bulutlar, Ten rengi olur. | |
03 Kasım 2007, 00:22 | Mesaj No:9 |
Cvp: Şu An ki Ruh Haliniz ??? ?? Allah razı olsun..nasıl yani neyi varmış senin ruh aleminin. oda bir alem işte.. alem içinde alem..] | |
06 Kasım 2007, 21:34 | Mesaj No:10 |
Cvp: Şu An ki Ruh Haliniz ???
bence hüzünlenirseniz şöyle güzel bir abdest alın ve Pek Sevgili nin Mektubunu elinize alın. Özellikle al-i imran suresini açın ve mealen okuyun dophing etkisi ile sizi toplayıp, kendinize getiricektir. söylemesi bizden , denemesi sizdennnnnn!!!!!!!!! * al-i imran139 !!!!!!!!!!!gevşemeyin ve mahzun olmayın, eğer mü'min iseniz en üstün olan sizsiniz !!!!!!!!!!! * al-i imran 20 eslemtu vechiye lillahi ve menit tebeani!!!!!!! * hasbiyeallahu ve niamel vekil niamel mevla ve niamen nesir!!!!!!!!! * nehnu ensarullah, amenna billah ve eşhed bi enna muslimun | |