|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 24Haziran 2020 (08:58), Konuya Son Cevap : 16 Şubat 2024 (07:56). Konuya 18 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Şubat 2023, 20:05 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Ağız yarasına ne iyi gelir denemediğim kalmadı belki sizin değişik tavsiyeniz olur?
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
03 Şubat 2023, 00:02 | Mesaj No:12 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Birde karadut reçeli çok iyi gelir... Cok geçmiş olsun toprağım .. Bir dene geçer inşaAllah...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
03 Şubat 2023, 06:55 | Mesaj No:13 |
19 Ekim 2008 |
Bunlar hiç aklıma gelmedi denerim cnm tşkler
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
03 Şubat 2023, 11:02 | Mesaj No:14 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Esmanur kestane balını bir pamuk yada gazlı bez kulak çubuğu yardımı ile dayanabildiğin ölçüde ağız içini bastırarak temizlemek çok işe yarıyor. Bal ağız içi hücreleri yeniliyormuş. Çok bastirma ama temizlik gibi düşünüp silme hemen iyilestirir Kulak çubuğu ile üzerine surersen 1 saat bişey yemezsen 2-3 güne geçer. Tuzlu su karbonatlı sudan daha etkin eminim onları yapmışındır
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
05 Mart 2023, 22:48 | Mesaj No:15 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
1 aydan fazladır tat alma duyum yok denecek kadar kayboldu. Tatları, kokuyu ilk etapta algılıyorum, sonrasında ne tat ne koku. Tat alma ve doyma hissi arasında inanılmaz bir ilişki var. Tat alamıyorum doymuyorum da.Asıl sinir bozucu olanda bu. Covit sonrası sizlerde yaşadınız mı? 3 ay 6 ay hatta 1 yıl sürmesinden bahseden var Bir öneriniz varmı? Bunun icin doktora gitmelimiyim? Sonrasında obezite için gitmek zorunda kalıcam yoksa))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
06 Mart 2023, 09:03 | Mesaj No:16 | |
19 Ekim 2008 | Alıntı:
Demir, çinko, folik asit, B2 ve B12 vitamini eksikliği, histamin entoleransı, mast hücresi aktivasyon sendromu, alerji, diyabet ve hipotiroidisi olan hastalarda yanan ağız gelişme riski daha yüksektir. Bunlarıda eklemek istiyorum çinko ve d vitamini önemli çok geçmiş olsun. Birde gerginseniz vücüt dinlenemiyorsa oda bir etken
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
06 Mart 2023, 10:30 | Mesaj No:17 |
15 Kasım 2011 |
Koku kısmende olsa var ama tat ne tatlı ne baharat ne lezzet. Farkedemedim birde. Doymadan tatsız lezzetsiz sürekli yemek can sıkıcı. Ne zaman normalleşecek belli değil Vitaminleri yerine koydum. "kulak çubuğunu tereyağına bulayıp burnun içinin yağlanmasını" denicem demen gibi ne zararı olabilir. Eskiler çocuklarin burnu tıkanınca burun açılsın diye sürerlermiş. Bi yerleri onanrırdir belki Tavsiyen için teşekkürler Esma abla Hayirli kandiller Gülmesin hiç kimse. Tıbbi çözümü yok alternatif arıyoruz
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
06 Mart 2023, 10:31 | Mesaj No:18 | |
19 Ekim 2008 | Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
16 Şubat 2024, 07:56 | Mesaj No:19 | |||
15 Kasım 2011 |
Koku kaybı için önerilen video. Denemedim henüz kafama tık diye nazikçe vuracak birini bulamadım. Koku gelsin diye hafıza kaybı yaşamak istemiyorum.))) Kısaca şöyle; Sağ el kalbin üstünde, sol el işaret parmağı iki kaşın tam ortasına hafifçe bastırılır. Kafanın arka tarafı, ensenin bir tık üstüne başka biri parmak hareketi ile tık yapar. Sonra alnın ortasındaki parmak dilin ucuna dokundurulur tekrar kafa arkasına tık diye hafifçe vurulur. Bir kaça kez tekrarlayinca tat, koku kaybı yerine geliyormuş. Denemedim. Zaten tadımız kaçık, ağızların tadı gitti, koku tat gitse ne olur modunda yaşıyorum Deneyimleyince sonucu yazarım. Sizinde varsa deneyin tereyağlı çubuk, esansiyel yağ koklamak pek bir işe yaramıyor. Bir yıl geçti tadın tadını unuttum aklımızda olsun bu yöntem.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |||
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |