Üye hakkında
- dua dilencisi Hakkında Bilgi
- Nerelisin
- Ankara
-
İmzası
- Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır..
Konuları
Alıntıları
15 Nisan 2024 |
19:33 - Kara Kartal Adlı Üye dua dilencisi Adlı Üye'nin Devlet 4 evliliğe izin vermelimi ? konusundan bir alıntı yaptı. Bir bayanla adam gibi yaşadılar af... |
23 Temmuz 2023 |
13:35 - su damlası Adlı Üye dua dilencisi Adlı Üye'nin Kitap Sayfalarından Sızanlar/Medineweb konusundan bir alıntı yaptı. http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphot... |
22 Aralık 2022 |
16:11 - su damlası Adlı Üye dua dilencisi Adlı Üye'nin Medineweb SOHBET Alanı konusundan bir alıntı yaptı. Selamun aleykum aşmanız gereken so... |
15 Temmuz 2022 |
00:29 - su damlası Adlı Üye dua dilencisi Adlı Üye'nin Gönülden YüReĞe Damlalar...Medineweb konusundan bir alıntı yaptı. Artık bu sözü günümüze uyarlarsak ... |
07Haziran 2022 |
11:23 - su damlası Adlı Üye dua dilencisi Adlı Üye'nin Kadınların bilgisayarlara benzediği ortaya çıktı konusundan bir alıntı yaptı. gülümseyen000Hangi bilim adamı bul... |
11 Mart 2022 |
19:51 - Mihrinaz Adlı Üye dua dilencisi Adlı Üye'nin "Siirt usulü perde pilavi tarifi"/medineweb mutfağı konusundan bir alıntı yaptı. Fıstık badem Allah ne verdi ise do... |
10 Şubat 2022 |
23:16 - Mihrinaz Adlı Üye dua dilencisi Adlı Üye'nin Hayatınızı Film Yapıyoruz konusundan bir alıntı yaptı. Çok düşündüm bulamadım :)
Selam... |
23:11 - su damlası Adlı Üye dua dilencisi Adlı Üye'nin Hayatınızı Film Yapıyoruz konusundan bir alıntı yaptı. Çok düşündüm bulamadım :)
Hoşge... |
06Haziran 2018 |
00:58 - Sükutu-Ezber Adlı Üye dua dilencisi Adlı Üye'nin Anket:''RAMAZAN'' Konulu Resim Yarışmamız konusundan bir alıntı yaptı. Şahsima forma girmeyi istiyorum am... |
08 Nisan 2018 |
22:41 - dua dilencisi Adlı Üye su damlası Adlı Üye'nin _inciten satırlar_/ Medineweb konusundan bir alıntı yaptı. Özlem'i anlat demişsin,
"Yoklu... |