|
Konu Kimliği: Konu Sahibi YASEMİN ATAMAN,Açılış Tarihi: 29 Ağustos 2011 (22:57), Konuya Son Cevap : 28 Aralık 2011 (21:24). Konuya 33 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Eylül 2011, 19:56 | Mesaj No:31 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: Allah'a mı kul olacağız, şeyhlere mi?
Öncelikle yazının içeriği hakkında bir eleştiri varsa onun üzerinde konuşulması gerekirken, konu mecrasından saparak / saptırılarak bu sitedi bazı yazıların veya yazılarımızın Yasemin kardeşimizin sirtesinde de yayınlaması eksenine kaymış. Yasemin Kardeşimiz sitesini yeni kurduğunda gerek bizden gerekse Muhsin Hocadan yardımlarını istedi biz de mail grubumuzdaki insanlara siteyi tanıtıcı yazıyı gönder ki bir nebze de olsa desteğimiz olsun.Ayrıca Yasemin Kardeşimiz bizden yazılarımızın sitede yayınlanmak için izin istedi, bizde gerekli izni vermiştik. Burada ki yazılarımı başka sitelerde de yayınlanıyor. Bazıları altına hiç bir isim yazmadan ya da "alıntı " bile yazmadan ya da kendi adını yazarak yayınlıyorlar. . Bu davranış yani başkasının yazısını kendi yazısı gibi lanse etmek İslami anlayışa/ tavra sığmadığını belirtmek isterim. Yasemin kardeşimiz ise islami ve insani ahlaka binaen gerek sitesinde yayınladığı gerekse Medinewebte yayınladığı yazılarda kaynağını belirtmekten kaçınmıyor. Bu hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim. Bugünlerde internet ortamına giremediğimden dolayı foruma da giremedim. Birazdan çıkmak zorundayım. Allaha emanet olun.Gereksiz ve müslümanların birbirinin şahsına yönelik hakaretlerden uzak durmaya çalışalım.
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
27 Aralık 2011, 19:44 | Mesaj No:32 |
Cevap: Allah'a mı kul olacağız, şeyhlere mi? Sitede gezinirken rastladım bu konuya.... İlgi alanıma girdiği için de okudum. Gerçekten yazıda belirtilenlerin eksiği var fazlası yok. Ve tekrar dedimki "Allah ümmeti günümüz tasavvuf anlayışının şerrinden korusun" (Amin...Amin...Amin...) | |
28 Aralık 2011, 17:51 | Mesaj No:33 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Cevap: Allah'a mı kul olacağız, şeyhlere mi?
Yasemin apla o kadar güsel yasmışsın ki sagılar be güsel insan ben bir kanalda adminim ve islama o kanalda girmiştim, site sahibim selef bir abidir, ve ben onlardan feys aldım bir gün kanalda şehleri savunaları uyarmıştım lütfen kuran ve sünnet ışıgında konu aktarımı yapın demiştim, şehci olan kardeşimis bana aynen şu hitapta bulundu SEN KAFİRSİN :( ben kuran ve sünnete tabiyim bir şeyhe degil Allahı üsecek her türlü bidatten usagım inşallah saygı ve selamlar |
28 Aralık 2011, 21:24 | Mesaj No:34 |
Cevap: Allah'a mı kul olacağız, şeyhlere mi?
Şahıstperestlik dinimizde yok.Muharref olmuş dinlerde var.Zamanımızda müçtehidlik makamında kimse olmadığından.Değil şeyh kim olursa olsun sünnet dairesi dışındaki hiç bir şeyi kabul etmiyoruz.
| |
Konuyu Toplam 7 Kişi okuyor. (0 Üye ve 7 Misafir) | |