|
Konu Kimliği: Konu Sahibi bilinmez,Açılış Tarihi: 21 Mart 2012 (12:47), Konuya Son Cevap : 24 Mart 2012 (14:02). Konuya 43 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Mart 2012, 22:43 | Mesaj No:11 | |
Cevap: Laik sistemlerinin askerleri şehid olur mu.. Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | ||
21 Mart 2012, 22:48 | Mesaj No:12 | ||
Durumu: Medine No : 13038 Üyelik T.:
14 Aralık 2010 | Cevap: Laik sistemlerinin askerleri şehid olur mu.. Alıntı:
|
22 Mart 2012, 01:37 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | Cevap: Laik sistemlerinin askerleri şehid olur mu..
Allah size akıl fikir ihsan etsin, hidayet bir kenarda kalsın sizi islah etsin. Yahu 34 ve la siz kendinizi ne zannediyorsunuz, yer yüzünde sizden baska müslüman yok sanırım. 1 NUMARA : KAMER 34 2 NUMARA : LA DİYEBİLMEK arzın üzerinde dini ne olursa olsun bütün insanlık aleminin cümlesi tekfir edilmiştir. Asker ölür sehit degildir hatta leştir, Adam tasavufa girer, iyi kötü birseylerin pesindedir fakat müşrik olmustur, Adam TÜRKtür, nasıl türk olabilir vurun kafire, Ne kadar ilim bilim adamı varsa cümlesi asalaktır cünkü bu dünyanın 2 harikasının eleğinden gecmemişlerdir ! Ayet hadis derler ama kendi bildiklerinden şaşmazlar cünkü at gözlükleri vardır. Azıcık kendinize gelin hatta bir aynaya baksanız ne kadar güzel olur. Defalarca site yönetimine rica ettim kutsal degerlerimize, alimlerimize sövdürmeyin. Siz Hakkı savundugunuzu zannediyorsunuz ama yaptıgınız tek şey patanaj .)))) Bu toplum ne olursa olsun aslını inkar etmez, alimine küfrettirmez. İki kişilik bir dünya varsa selametle...
__________________ Bismillah diyerek... |
22 Mart 2012, 08:02 | Mesaj No:14 | |
Durumu: Medine No : 14298 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | Cevap: Laik sistemlerinin askerleri şehid olur mu.. Alıntı:
__________________ Mutlu sonlar için tek ihtiyacınız olan; inançlı bir yürek | |
22 Mart 2012, 08:03 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 14298 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | Cevap: Laik sistemlerinin askerleri şehid olur mu..
senin nezdin önemli değil bana göresi yok
__________________ Mutlu sonlar için tek ihtiyacınız olan; inançlı bir yürek |
22 Mart 2012, 09:13 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: Laik sistemlerinin askerleri şehid olur mu..
Yutupda kutupda vdeo kalmadı sahici, asıllı ,asılsız yazık kaç konu ekledin nerden nerelere gelindi yapıcı değil inadına yıkıcı ,toparlayıcı değil inadına dağıtıcı,hayra vesile olucu değil şerre bayrak asıcı kendinizi tatmin etmek adına nerden başlayıp nerde noktalandırıldı ! derine dalmadan sadece ve sadece konu başlığına dikkat kesildim yazılsa bile anlamı yok düşünceleriniz belli ,saçma bir vdeoya saçma bir başlık Allah c.c. muhafaza derin sularda sakin yüzüyorsunuz ....
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
22 Mart 2012, 10:14 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Laik sistemlerinin askerleri şehid olur mu..
Barış kardeşim bu konuya girmek istemiyorum beni girmek zorunda bırakmayın size göre terör olan benim için terör değildir uzatmayalım lütfen ...
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
22 Mart 2012, 10:36 | Mesaj No:18 | |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Laik sistemlerinin askerleri şehid olur mu.. Alıntı:
Yukarda benim ve kamer34 için yazdıklarından UTANMALISIN....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
22 Mart 2012, 10:41 | Mesaj No:19 | |
Yaza bileceğiniz sadece bu kadardır,sitede ençok ilmine güvendiğiniz KİŞİ kimse ona sorun butür ideolojiler için ölenler ŞEHİD Mİ OLUR,YOKSA NE OLUR ONLAR yazsınlar.. Muhammed peygamber toparlayıcı,yıkıcı mıydı ki BEDİR HARBİNDE ,BABA VE OĞUL birbirine kılıç çektiler,bak peygamberin APAÇIK TEBLİĞİDE AİLE BİREYLERİNİ BİLE KARŞI KARŞIYA GETİRE BİLİYOR,bu sizin hoşunuza,gitsede gitmesede doğru olan budur,islam dini sizin nefsinizin ve düşüncenize göre değil,ALLAHIN VAHİYSİNE GÖRE DİR,ve siz Muhammed peygamberin zamanında yaşasaydınız AYNISINI BEDİR HARBİNDEN DOLAYI Peygamberede dermiydiniz biraz düşünün....düşünceli000
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
22 Mart 2012, 10:50 | Mesaj No:20 | |
Güzel abim,bu insanlardan kaçarsanız,bunlarla kardeş olamazsınız,bu insanların HALEN ZİHİNLERİ TEVHİD İLE TANIŞMAMIŞ,sen bu ilmi niye öğrendin,mahşerde ALLAH a mı tebliğ edecen,kızdırma beni,TEBLİĞ ,TEBLİĞ diyordun hade işte sana tebliğ,güzel abim,biraz düşün bence bu bataklıkta bulunanlara EL UZAT varsın seni kötü bilsinler,zihinleri tevhidle tanışırsa zamanla görecen bu çağın nasıl sahabileri olu veriyorlar..nasıl muhacire ensar,ensara muhacir olup bu teğuti düzenlere gencecik kurban gitmemek için direniyorlar,direnirler o zama ama hakikati bilmeyen bu durumda ancak böyle yapar... Yazdıklarımda zerre kadar art niyet yok bunu beni az çok tanıyorsan anlamışsındır güzel abim... selam ve dua ile kalın..meydanı terk etme yok mahşerde ilk yakana ben yapışırım vallahi...
Konuyu Toplam 11 Kişi okuyor. (0 Üye ve 11 Misafir) | |