|
Konu Kimliği: Konu Sahibi aslıı,Açılış Tarihi: 10 Nisan 2012 (16:09), Konuya Son Cevap : 13 Nisan 2012 (01:23). Konuya 82 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
13 Nisan 2012, 00:03 | Mesaj No:71 | |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... Alıntı:
evvela şunu bilmek gerekir, sizin tarafınız neresi .) tekfirci insanların yanı mı? hadi buyrun bakalım benim haddimi bildirinde görelim .)) gıyabında laf söyletmezmis .)))) o kisilere daha agır yazardım amma edebim izin vermiyor, agır cümleleri gereken kisilere bırakıyorum. sizde bunu iyice kafanıza yerlestirin...
__________________ Bismillah diyerek... | |
13 Nisan 2012, 00:08 | Mesaj No:72 | |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... Alıntı:
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) | |
13 Nisan 2012, 00:14 | Mesaj No:73 |
21 Ağustos 2007 | Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması...
Yapmıs oldugunuz savunma bırakın bir kenarda degerli sekilde kalsın. rica ediyorum sahsınız hakkında beni ikilemde bırakmayınız. Lekelediler, pislettiler, tiksindirdiler ve sonunda hak ettikleri yeri buldular. Müslüman bir kişiyi tekfir etme cesaretinde bulunan cahillere bu cümleler az bile. Dogru, gıyabında söylemek hos degil lakin bunlar tekfiri acıktan yaptıkları icin haklarında söylenenler gıybete girmez. vesselam.
__________________ Bismillah diyerek... |
13 Nisan 2012, 00:16 | Mesaj No:74 |
10 Nisan 2008 | Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması...
Tekfire karşı olduğumu sizde biliyorsunuz ablam kimseyide tekfir etme cesaretini kendimde bulmam bulamamda ama Allah ve Resulüne iftira atarak kendilerini alim kılığına sokanlarında pisliklerini dökerim başka davam yoktur kimse ilede işim olmaz
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
13 Nisan 2012, 00:21 | Mesaj No:75 | |
bu konuda hemfikiriz. Lakin şu insanların cemaat fantazilerine fazla bulaşmayınız, mazlum ve saf taraftarlar rencide oluyor. Acıktan bir inkar olmadıktan sonra bırakalım kendi dünyalarında gezinsinler.
13 Nisan 2012, 00:30 | Mesaj No:76 |
Ablam Allah aşkına Yunus Suresi 100. Cü ayeti kerime ile Aklını kiraya verenlerin durumuna bir bakın Cemaat ehli olanların kesinlikle art niyetli olduklarını düşünmüyorum bilakis amaçları Allah'ın dinini öğrenmek ve yaşamak hata ise taklidi bir inanç ile körü körüne ittat mevzuu keşke bunu aşabilseler Allah'a emanet olun ...
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
13 Nisan 2012, 00:32 | Mesaj No:77 |
Durumu: Medine No : 15266 Üyelik T.:
14 Aralık 2011 | Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... yazık cemaati fantazi olarak görüyosunuz demek gerçekden yazık üzülmemek elde degil allaha emanet olun
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
13 Nisan 2012, 00:37 | Mesaj No:78 | |
bu arada fantazı demek kötü birsey degildir, ben sizleri destekliyorum .))
13 Nisan 2012, 01:02 | Mesaj No:79 |
Durumu: Medine No : 15266 Üyelik T.:
14 Aralık 2011 | Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... fantazi=heves. cemaat =yol ne yolu islam yolu sizcede zıt kavramlar degil mi bu yüzden ben fantazi ve cemaati yan yana yakıştıramadım. sizi destekliyorum demişsiniz güzel ablam niçin siz biz olduk ki aynı inanca sahip degilmiyiz aynı yola baş koymadık mı bizimle sizin aranızda ne fark varki ? bi yere destek olacaksak ehli sünnet yollarına destek olalım siz biz olmayalım inşallah zaten bizi böyle bölmediler mi o şu cemaatten eyvaahh uzak dır o nurcuu eyvaahh kaçç o adıtamancı yok şirk de o cübbeliden mii uuuyy küfür şirk ne ararsan oysa geneline bi bakın hepsinin yoluda gitmek istedigi yerde bir bi son nokta var ama oraya 5 6 ayrı yönden gidiliyo ama gidilen yer aynı sizcede siz dedikleriniz aslında biz olmuyo mu burda ki cemaate taş atan orayı yanlış gören insanlar bilmiyorum nereye varmak isterler...
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
13 Nisan 2012, 01:09 | Mesaj No:80 |
Aslı ablam neden konuyu uzatıyorsunuz emin olun sizinle tartışmak istemiyorum kızmayın çünkü sizinle tartışmada kullanacağım dil size yanlış gelir akademik anlatım ile gelişi güzel anlatım arasında çok fark var siz biz davasını gütmek yanlıştır buna hepimiz karşıyız Din yalnızca Allah'ındır kimsenin babasının malı değildir doğru ve yanlış tektir başkada izahı yoktur ya doğrudur ya yanlıştır ikisinin arası İslamda olmaz siz safi gönlünüz ile bağlandığınız cemaat ve benzeri yapılanmalar hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz size sorabilirmiyim Kur'ani kavramları size sunsam benim yanlış olduğum noktaları eleştirebilecekseniz buyrun doğru ve yanlışı Kur'an/Sünnet hakemliğinde çözelim ...
Konuyu Toplam 44 Kişi okuyor. (0 Üye ve 44 Misafir) | |