|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 05 Mayıs 2012 (23:14), Konuya Son Cevap : 25 Eylül 2012 (16:01). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05 Mayıs 2012, 23:14 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Ömür Dediğin Ömür Dediğin [YT]iwJHkypgaCo[/YT] Canlarım benim Rabbim yar ve yardımcıları olsun inş. Analarımızın babalarımızın kıymetini bilelim. Her şeyin 2. var ana ile babanın yok! Bizim ne olacağımızı ALLAH c.c bilir :(
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konu Sahibi Esma_Nur 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Üfleyin dağıtın | Videolar/Slaytlar | Esma_Nur | 0 | 42 | 12 Aralık 2024 19:26 |
Fetolar bitmez ama! | Taziye-İlan-Selamlaşma | Kara Kartal | 5 | 119 | 21 Ekim 2024 10:49 |
Bulaşık makinasında turşu yapıyoruz | Turşular | Esma_Nur | 0 | 70 | 18 Ekim 2024 23:05 |
Tarifsiz Acımız | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 11 | 382 | 05 Eylül 2024 09:33 |
Yasdayız😭 | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 9 | 257 | 31 Temmuz 2024 13:05 |
05 Mayıs 2012, 23:29 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | Cevap: Ömür Dediğin ömür dediğin nedir ki dalda kuru bir yaprak.. yüz senede yaşasan son durak kara toprak.. önemli olan İMANLI yaşayıp İMANLI ölmek..
__________________ DÜNYA mü,minin (ahiretteki ebedi nimetlere göre)zindanı Kafirin de (ahiretteki azabına göre) cennetidir. hadis |
05 Mayıs 2012, 23:46 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Cevap: Ömür Dediğin
Ömür dediğin ne ki... Bir ezan ile namaz arası kadar kısa..doğduğunda kulağına ezan okunur , öldüğünde ise üzerine namaz kılınır...
|
06 Mayıs 2012, 17:53 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Ömür Dediğin F A R K E T M E L İ İ N S A N Bir damlacık Sudan nasıl yaratıldığını fark etmeli. Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını Ve En sonunda bir metre karelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını Fark etmeli. Şu çok geniş görünen dünyanın, Ahirete nispetle Anne karnı gibi olduğunu Fark etmeli. Henüz bebekken Dünya benim! Dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürken de aynı avuçların Her şeyi bırakıp gidiyorum işte! Dercesine apaçık kaldığını Ve kefenin cebinin bulunmadığını Fark etmeli. Baskın yeteneğini Fark etmeli sonra. Azrailin her an sürpriz yapabileceğini, nasıl yaşarsa öyle öleceğini Fark etmeli insan. Hayvanların yolda, kaldırımda, çöplükte ama kendisinin güzel hazırlanmış mükellef bir sofrada Yemek yediğini Fark etmeli. Yaratılmışların en güzeli olduğunu Fark etmeli Ve ona göre yaşamalı. Gülün hemen dibindeki dikeni Dikenin hemen yanı başındaki gülü fark etmeli. Evinde kedi, köpek beslediği halde çocuk sahibi olmaktan korkmanın mantıksızlığını fark etmeli. Eşine seni çok seviyorum! Demenin Mutluluk yolundaki müthiş gücünü Fark etmeli. Dolabında asılı 25 gömleğinin Sadece üçünü giydiğini ama Arka sokaktaki komşusunun O beğenilmeyen gömleklere muhtaç olduğunu fark etmeli. Zenginliğin ve bereketin Sofradayken önünde biriken Ekmek kırıntılarını yemekte gizlendiğini fark etmeli. Annesinden doğarken Tertemiz teslim aldığı gırtlağını ve aşırı beslenme yüzünden sarkan göbeğini Fark etmeli. Fark etmeliyiz çok geç olmadan Ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti yarın meçhuldür O halde ömür dediğin Bir gündür, O da bugündür Can Yücel
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
07 Mayıs 2012, 00:34 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: Ömür Dediğin "Dün" öldü, "bugün" ise, sanki can çekişmede, "Yarın" henüz doğmadı, doğmayacak belkide. Bişri Hafi
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
25 Eylül 2012, 11:21 | Mesaj No:6 |
19 Ekim 2008 | Cevap: Ömür Dediğin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
25 Eylül 2012, 11:33 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: Ömür Dediğin videoya giremedim esma ablam .olmuyo..
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
25 Eylül 2012, 12:36 | Mesaj No:8 |
19 Ekim 2008 | Cevap: Ömür Dediğin
Açılması lazım suhtem kullandığın pc ile alakalı olabilir.
25 Eylül 2012, 16:01 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Ömür Dediğin
ben de video açıldı eşim televizyonda bu programı seyretmişti biraz ben de bakmıştım o kadar temiz candan insanlar ki |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |