|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 31 Ağustos 2012 (19:20), Konuya Son Cevap : 19 Ağustos 2013 (19:33). Konuya 9 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Ağustos 2012, 19:20 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Seyyid Kutub'un Şehadetinin 46.Yılı - Seyyid Kutub'un Şehadetinin 46.Yılı - [YT]VRsziaP-eJ8[/YT] kardeşim sen özgürsün - أخي أنت حرٌّ - ahi ente hurrun
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konu Sahibi Esma_Nur 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Fetolar bitmez ama! | Taziye-İlan-Selamlaşma | Kara Kartal | 5 | 82 | 21 Ekim 2024 10:49 |
Bulaşık makinasında turşu yapıyoruz | Turşular | Esma_Nur | 0 | 40 | 18 Ekim 2024 23:05 |
Tarifsiz Acımız | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 11 | 286 | 05 Eylül 2024 09:33 |
Yasdayız😭 | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 9 | 204 | 31 Temmuz 2024 13:05 |
TEPKİNİZ NE OLURDU? | Esmanur | Vasat | 3 | 139 | 27 Temmuz 2024 11:42 |
31 Ağustos 2012, 21:37 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Seyyid Kutub'un Şehadetinin 46.Yılı -
Alemlerin tek ilahı olan Allah şahadetini kabul etsin....Alemler içinde bin selam seyyid kuttuba....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
16 Ağustos 2013, 20:22 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Kardeşim Sen Özgürsün(Seyyid Kutub)
[YT]unYDjh5yOEo&feature=youtu.be[/YT] أخي أنت حرّ أخي أنت حرٌ وراء السدود - أخي أنت حرٌ بتلك القيود إذا كنت بالله مستعصما - فماذا يضيرك كيد العبيد أخي ستبيد جيوش الظلام - و يشرق في الكون فجر جديد فأطلق لروحك إشراقها - ترى الفجر يرمقنا من بعيد أخي قد سرت من يديك الدماء - أبت أن تُشلّ بقيد الإماء سترفعُ قُربانها للسماء - مخضبة بدماء الخلود أخي هل تُراك سئمت الكفاح - و ألقيت عن كاهليك السلاح فمن للضحايا يواسي الجراح - و يرفع راياتها من جديد أخي إنني اليوم صلب المراس - أدُك صخور الجبال الرواس غدا سأشيح بفأس الخلاص - رءوس الأفاعي إلى أن تبيد سأثأرُ لكن لربٍ و دين =و أمضي على سنتي في يقين فإما إلى النصر فوق الأنام =وإما إلى الله في الخالدين أخي إنني ما سئمت الكفاح - و لا أنا أقيت عني السلاح فإن أنا مُتّ فإني شهيد - و أنت ستمضي بنصر جديد و إني على ثقة من طريقي - إلى الله رب السنا و الشروق فإن عافني السَّوقُ أو عَقّنِي - فإني أمين لعهدي الوثيق أخي فامض لا تلتفت للوراء - طريقك قد خضبته الدماء و لا تلتفت ههنا أو هناك - و لا تتطلع لغير السماء فلسنا بطير مهيض الجناح - و لن نستذل و لن نستباح و إني لأسمع صوت الدماء - قويا ينادي الكفاحَ الكفاح أخي إن ذرفت علىّ الدموع - و بللّت قبري بها في خشوع فأوقد لهم من رفاتي الشموع - و سيروا بها نحو مجد تليد أخي إن نمُتْ نلقَ أحبابنا - فروْضاتُ ربي أعدت لنا و أطيارُها رفرفت حولنا - فطوبى لنا في ديار الخلود أخي أنت حرٌ وراء السدود - أخي أنت حرٌ بتلك القيود إذا كنت بالله مستعصما - فماذا يضيرك كيد العبيد KARDEŞİM SEN ÖZGÜRSÜN Kardeşim sen parmaklıklar ardındada olsan özgürsün - Kardeşim sen pırangalara vurulsanda özgürsün Sen Allah'a bağlandığın zaman - Sana Kölelerin tuzağı ne zarar verebilir ki Kardeşim karanlığın ordularını kökten sileceksin - Ve bununla yerüzünde yeni bir fecr doğacak Sen ruhunu bu fecrin doğuşuna teslim et - O zaman fecrin bizi uzaktan karşıladığını göreceksin Kardeşim Muhakkak ki ellerinden kanlar akmıştır - ve zillete mahkum olmaktan yüz çevirmiştir Muhakkak ki bir gün o şehadet aşıkları - Ebediyet kanı ile Cennete yükselecektir Kardeşim sana ne oluyorki savaştan bıkmışsın - Omuzundan silahını atmışsın Söyle bana kim fedakârlık edecek ve yaraları kim saracak - Ve yeniden sancağımızı kim dalgalandıracak Kardeşim Muhakkak ki ben bugün sarsılmaz dayanağa sahibim - Ve yerlerine dayanmış dağları,kayaları parça parça ederim ve yarın bu silahımla bozgunculara karşı savaşacağım - Taki yeryüzünden yok edinceye kadar Ben Rabb ve din için intikam alacağım - Yılmadan Resul ve sunnet üzerine devam edeceğim - Ya dünyayı kuşatacak zafer - Yada Allah'a sunulacak şehadet Kesinlikle Kardeşim ben savaştan yılacak değilim - Silahıda atacak da değilim Şayet kardeşim ben ölürsem şehidim - Sende övülmüş bir zaferle devam edersin Muhakkak ki ben emin bir şekilde - Yıldızların Rabbı olan Allah a giden yol üzerindeyim İster beni affedin ister beni cezalandırın - Muhakkak ki ben verilen ahde eminim Kardeşim yürü tereddüt etmeden arkana bakma - Senin yolun kanla boyanmıştır Oraya buraya aldırış etme - Allah'dan başkasına boyun eğme Kanadı kırık bir kuş değiliz ki - Bundan dolayı zelil görünüp öldürülelim Adım adım çarpışmaya çağıran - Kanların sesini işitiyorum Kardeşim benim üzerime ağlarsan - Benim kabrimi o içten damlalarla ıslatırsan Ufalanmış kemıklerden kendıne meşale oluştur , Ve ışığıyla yaklaşan zafere doğru ilerle Kardeşim biz ölürsek sevdiklerimize kavuşacağız - Rabbımızın bahçeleri bizim için hazırlanmıştır Muhakkak ki o Cennetin kuşları etrafımızda kanat çırpacaktır - Ebedi diyar bizim için nekadar hoştur ((SEYYİD KUTUB (rah.a))
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
17 Ağustos 2013, 01:00 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Cevap: Kardeşim Sen Özgürsün(Seyyid Kutub)
mevlam sen büyüksün yardıma muhtaç olanları en güzel bilen ve gözetesin.Din kardeşlerimizin acılarını dindirmeyi nasip eyle.. :(
|
18 Ağustos 2013, 22:10 | Mesaj No:6 |
Cevap: Kardeşim Sen Özgürsün(Seyyid Kutub)
albna w rabbena ma3k ya masr seer w la tekhaf ghayr Allahi..
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
19 Ağustos 2013, 10:45 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: Kardeşim Sen Özgürsün(Seyyid Kutub)
Birlik ve beraberlik iman inanç tek yürek olma zamanı bize düşen dua etmek ve evlerimizden oturduğumuz yerde izlemek insanın canını acıtıyor ..Allah c.c. Müslüman kardeşlerimizi selamete çıkarsın zulmedenlerin zulümlerini ters çevirsin kendilerine döndersin inşallah...
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
19 Ağustos 2013, 15:13 | Mesaj No:8 | |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: Kardeşim Sen Özgürsün(Seyyid Kutub) Alıntı:
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." | |
19 Ağustos 2013, 18:46 | Mesaj No:9 |
Cevap: Kardeşim Sen Özgürsün(Seyyid Kutub) | |
19 Ağustos 2013, 19:33 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: Kardeşim Sen Özgürsün(Seyyid Kutub)
Sanırım şöyle demek istiyor ( yanılıyor olabilirim) "Ey Rabbimiz sen bizimle ol.Ey Mısır! sakın Allah'tan başkasından korkma"
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |