|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 25 Ocak 2022 (09:19), Konuya Son Cevap : 12 Şubat 2022 (20:21). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Ocak 2022, 09:19 | Mesaj No:1 | |||
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ŞİNO NİNO ŞİNO NİNO
BU SIRALAR SOSYAL MEDYADA REELS LERİN HİT PARÇASI ANLAMINI MERAK ETTİM SİZİNLEDE PAYLAŞMADAN GEÇEMEDİM Şino Şino Nêzan yeno virê to namê mi, Nêzan yeno virê to çimê mi? Pers nêkena ez se ken, senîna Halê mi perîşano Serê ma ji vêrenê ma durê pe vengê ma jê binê rê nêresa Nêaysa rojê ma nêaysa ma wurdê ji perîşanê Se bikî, se bikî, se bikî Se vajî ka se vajî? Gula mi ez torê se vajî? Ez ken nêken nêbeno bextê mi newiyeno Şino şino şino Zorê mi şino Zera mi şikyena Hewesê mi remeno Nîno nîno nîno Hewnê mi nîno Mirê vanê 'Memo' 'Çav û bextê wî reşo' Mi va: meşo meşo meşo Kêye to meveso! No can bê to nêbeno Oncî zera mi tengo Şerî-berî, şerî-berî Destê mi vengo Zera mi şikyena Hewesê mi remeno Van nêvan, van nêvan Xemê kamîyo? gidiyor gidiyor Bilmem adimi hatirliyor musun? Bilmem gözlerimi hatirliyor musun? Sormuyorsun ne yapiyorum, nasilim Halim perisan Yillarimiz geciyor birbirimizden uzak. Seslerimiz birbirimize ulasmadan Günesimiz görünmedi de görünmedi Ikimizde perisaniz Ne yapayim, ne yapayim? Ne diyeyim, ne diyeyim? Gülüm sana ne diyeyim? Ne yapsam olmuyor Sansim bana gülmüyor Gidiyor gidiyor gidiyor Gücüme gidiyor Kalbim kiriliyor Hevesim kaciyor Gelmiyor gelmiyor gelmiyor Uykum gelmiyor Bana “Memo” derler “Gözleri ve bahti kara” derler Gitme dedim, gitme dedim Evi yanmayasica Bu can sensiz olmuyor Yine gönlüm daraliyor Git-gel, git-gel, git-gel Ellerim bombos kaliyor Kalbim kiriliyor Hevesim kaciyor29 Desem de demesemde Kimin umrunda
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |||
Konu Sahibi Esma_Nur 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Üfleyin dağıtın | Videolar/Slaytlar | Esma_Nur | 0 | 42 | 12 Aralık 2024 19:26 |
Fetolar bitmez ama! | Taziye-İlan-Selamlaşma | Kara Kartal | 5 | 120 | 21 Ekim 2024 10:49 |
Bulaşık makinasında turşu yapıyoruz | Turşular | Esma_Nur | 0 | 70 | 18 Ekim 2024 23:05 |
Tarifsiz Acımız | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 11 | 382 | 05 Eylül 2024 09:33 |
Yasdayız😭 | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 9 | 257 | 31 Temmuz 2024 13:05 |
25 Ocak 2022, 15:53 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Şino şino şino şino Nino nino nino nino Meşo meşo meşo meşo Şeri beri Şeri beri Şeri beri Van nevan van nevan van nevan.. Sadece tekrarlar bu kadar mı güzel olur. Çok beğendim.. terapi gibi çok güzel melodisi var . Bi ara daye miro miro daye miro miro ya takılmıştım uydurmayayim şimdi. ))) Miro,şino, nino az sözle bu kadar güzel duygu ifade edilebilir. Türkçesi için; yes no thank you dan ileri gidememiş ingilizcem kadar olan kürtçemle gelek spas gelek spas
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
11 Şubat 2022, 18:58 | Mesaj No:3 | |
19 Ekim 2008 | Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
11 Şubat 2022, 19:36 | Mesaj No:4 | |||
15 Kasım 2011 | lütfen Mustafa Ceceli kadar var bizde de Son kısmındaki akıcı konuşma aynısı işte Hatta ben şino ninolar ekledim bi tık ileri seviye)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |||
11 Şubat 2022, 20:20 | Mesaj No:5 | ||||
19 Ekim 2008 | Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | ||||
12 Şubat 2022, 10:06 | Mesaj No:6 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 |
Konumuzu baltaladınız demezseniz bi şey diycem.) Kürtçe ağlamak bile 1930-90 arası 60 yıl vatana millete Sakarya'ya Dumlupınar'a ihanet idi. Ağlayacaksan Türkçe ağla denilirdi. Çünkü Türkçe ağlamak ataların dinine uygun ne mutlu türküm idi.90 larda Allahın ayetlerinden olan kavimler ırklar renkler yavaş yavaş lütuf edildi! şiir ise 90 öncesi olsaydı vatan haini derlerdi şimdi sadece o tekerlemeye bir kelime ekleyeceğim ikinize de "dino" yeterli.)
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
12 Şubat 2022, 15:09 | Mesaj No:7 |
15 Kasım 2011 |
Bütün şiirlerin, türkülerin, hatta bizim anlamadığımız eğlenceli dediğimiz şarkıların bile ağıt tadında olması tesadüf değil Buna rağmen dilinin kültürünün arkasında sapasağlam durmuş, yok olmasina müsade etmemiş, ayetine sahip çıkmış aziz bir millet Halen daha malesef bu yasakların izdüşmünü görebiliyoruz. Düşünüyorum; insan ağlarken sevinirken en basit haliyle bildiği, doğuştan edindiği dilde ağlar, şarkısını söyler,duygusunu ifade eder. Ama yasak. İçine ağlamaktan içi kurur, yüreği nasırlaşır insanın. Yok düşünemiyorum Dinoyu bilemedim ama anladim hocam Diller milletler böyle anlaşir, kaynaşır. Dili bilmez ama anlar .))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
12 Şubat 2022, 19:03 | Mesaj No:8 | |
19 Ekim 2008 | Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|