|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 02 Mayıs 2016 (10:14), Konuya Son Cevap : 07 Mayıs 2016 (14:11). Konuya 28 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: ![]() |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Bir dahakine inşAllah
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 31327 Üyelik T.:
23 Eylül 2013 | ![]()
ben buralarda olmayınca haberim olmadı kaçırdım yarışmayı neyse kısmet ![]() hayırlı olsun sonuç belli oldu mu acaba?
__________________ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Cuma günü öğlen sonrası açıklanacak inşALLAH
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
Durumu: ![]() Medine No : 14007 Üyelik T.:
24 Temmuz 2011 | ![]()
tüm manzaralar birer Allah'ın ayeti. İslamnesli kardeşimizin Vanglü süphandağı toprağım doğum yerim.duygulandım. tek seçenek hakkı verilmiş Oyum Toprağıma ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:16 | |
19 Ekim 2008 | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
Durumu: ![]() Medine No : 14007 Üyelik T.:
24 Temmuz 2011 | ![]()
Saygıdeğer Baş Editör'üm,,,,, Uzun zaman oldu sağlıksızlık ile hastanelerde cedelleşiyorum.Sizi unutmadım unutulmadığımız için de muteşekkirim. Dualarınıza her mü'min gibi Muhtaçız. |
![]() |
![]() | Mesaj No:18 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Rabbim şafi ismi ile şifa versin..dualardasiniz hocam sizi unuturmuyuz her ne kdr sık gelmesenizde sizler forumun demirbaşisıniz geçmişler olsun..
![]() |
![]() | Mesaj No:19 |
Durumu: ![]() Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | ![]() Allah razi olsun hocam sağolun.
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
![]() |
![]() | Mesaj No:20 | |
Durumu: ![]() Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Medineweb Dini Bilgi Yarışması... | TufeyL | Yarışmalar/ Bilgi Yarışmaları | 782 | 26 Mart 2023 19:49 |
Medineweb Fotoğraf Yarışması Birincimiz... | Esma_Nur | Taziye-İlan-Selamlaşma | 16 | 10 Mayıs 2016 21:27 |
Fotoğraf Yarışması | Esma_Nur | Duyurular/Öneriler/Şikayetler | 7 | 01 Mayıs 2016 12:23 |
Fotoğraf yarışması | Esma_Nur | Anket'ler-Röportaj'lar | 9 | 23 Şubat 2013 12:36 |
Fotoğraf yarışması birincimiz''SUHTEM'' | Esma_Nur | Anket'ler-Röportaj'lar | 54 | 02 Temmuz 2012 21:29 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|