|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 26 Mart 2017 (13:42), Konuya Son Cevap : 03 Eylül 2023 (14:24). Konuya 43 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:21 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Ütüname. ... Ütü neydi? Ütü foş foş buharıyla beraber buharlaşmaktı, emekti, ütü pazar klasiğimizdi ![]() Bugün yapmazsam daha da yapamam.) ![]() Ziyanı yok, yorma kendini diyen de yok.):hihh: Çif ütü yaptıysam günah mı? ![]() Bıktım usandım desem yardıma gelir misin?.)d/us//un Odaya giren, sauna gibi burası offff sıcacık dedi.)kızgın000 Bu seferde sen yap desem ütü yapan olur mu acep? ![]() Ah ütü ah pazar klasiğim...Hep benimsin hep benimlesin ![]() Buhar kazanlı da olsan, 2400 watda olsan, seramik tabanda olsan, uzaya da çıkarsan, üstüne para da versen; Sevimsizsin ![]() ![]() Uzun kablolum, şok buharlım... ![]() Pantalonu, gömleği, buharı, ütüsü hiç bitmeyen klasik pazarım benim.)) ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:22 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Seviyoruz pazar klasiklerimizi .... ![]() Hele birde; kahvesi ayrı yerde, yarısı tabağında da olsa bir fincan kahve gelmişse önünüze dünyanın en mutlu annesi olabilirsiniz[emoji5] 9 yaşında birisi, büyük bir istekle ben yapayım kahvnizi dediyse, birde köpüğü az oldu ama dediyse; tuzlu olsa ballı içtim diyeceksiniz...Ellerin dert görmesin duasıyla taçlandıracaksınız... ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:23 |
15 Kasım 2011 | ![]()
=))) Pazar Günleri Çoğalan Sesler hepsi... ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:24 | |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Benim pazar klasiğim ders çalışmaktı.nerden buralara girdim bilemedim.özetlere tam dönüş yapayım iyisi. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:25 | |
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() Gezin dolaşın gönlünüzce efenim.Hayırlı forumlar..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:26 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Pazarlarınız heyre garşı olsun.. Bir vatandaşlık görevini daha yerine getirmek üzere klasik pazarımızı ifâ edelim[emoji256] Ve Unutmayalım. .. ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:27 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Su damlası editim; evimize bir Pazar sürprizi yapar ve şahane pazar keyfisi olur ![]() ![]() Yolların birgün kesişecegine inanıyorum diyorsanız şaşirmiyorsunuz...şaşırmıyoruz skr
![]() |
![]() | Mesaj No:28 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Alıntı:
![]() Bizim yuregimize sevgimiz nakış nakış işlenmiş , Niyet ettik sevgimizi sabit kılmaya..Nice uzun yılara diyelim.. Dost'luk sadece karşıdan bakıp durmak degildi,anlamak dile getirmek fedakarlık dı..Burda fedakarlık da birilerine düştü ![]() Can dedigim ,seni gördügüme ,bana açtıgin o yüreğine sonsuz teşekkür ederim.. ![]() Iyiki varsın ..yoluma ,yoluna düşüren Rabbime şükürler olsun... 🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
![]() |
![]() | Mesaj No:29 | |
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Bir bardak suya bu kadar iltifat ettiysen oooooo ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:30 | |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Abdulkadir Seven'in Ramazan Ümresinden Bir Kesit | Esma_Nur | Makale ve Köşe Yazıları | 10 | 25Haziran 2019 10:50 |
Bugün Pazar | nurşen35 | Gönülden Dökülen Nağmeler | 1 | 06 Aralık 2015 03:24 |
İl Müftüleri Toplantısı Pazar günü başlıyoR | mehmet akif2 | Diyanetten Duyurular/Haberler | 0 | 01Haziran 2014 14:12 |
Alparslan kuytul: Bu pazar bir kere açılır | İqra | Muhtelif Konular | 0 | 26 Aralık 2011 20:25 |
CUMHURİYET MİTİNGİ( PAZAR GÜNÜ) | tugrulbey | Serbest Kürsü | 7 | 14 Mayıs 2009 11:41 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|