|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 04 Ağustos 2020 (20:14), Konuya Son Cevap : 01 Ocak 2022 (11:28). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
04 Ağustos 2020, 20:14 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | 2020 ve Siz 2020 ve Siz Bildiğiniz gibi 2020 çok hızlı ve acılı giriş yaptı henüz 8. aydayız dört ayımız var bitmesine daha neler yaşarız Allah c.c bilir, yaşadığımız güzellikleri acıları paylaşalım gerekirse dua edelim birbirimize sizden neler aldı ne acılar ve sewinçler yaşattı paylaşalım. Bana koca bir hasret yaşattı
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konu Sahibi Esma_Nur 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Fetolar bitmez ama! | Taziye-İlan-Selamlaşma | Kara Kartal | 5 | 93 | 21 Ekim 2024 10:49 |
Bulaşık makinasında turşu yapıyoruz | Turşular | Esma_Nur | 0 | 48 | 18 Ekim 2024 23:05 |
Tarifsiz Acımız | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 11 | 293 | 05 Eylül 2024 09:33 |
Yasdayız😭 | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 9 | 216 | 31 Temmuz 2024 13:05 |
TEPKİNİZ NE OLURDU? | Esmanur | Vasat | 3 | 147 | 27 Temmuz 2024 11:42 |
04 Ağustos 2020, 21:18 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Esmanur hanım 2020 yi yazayım dedim Beyruttan utandım. 2020 adeta hızını alamadı. Hiroşimayi aratmayan çok büyük bir patlama. Feiruz'un etkileyici şarkısındaki gibi can çekiştiren bir patlama selam sana yüreğimin derinliklerinden ey beyrut! kabul edin bu selamımı, ey denizler, evler ve eski denizlerin yeni yüzü çöller... o ki benim halkımın hamurundan yoğrulmuştur, ekmeğim, içkim, yaseminim... ateşin ve dumanın tadı nasıl oldu? beyrut! seni terk eden delidir, ey beyrut! el üstünde tutulacak şehirsin sen.... Allah can sağlığı versin. Hasretinizi vuslata çevirsin inşallah |
04 Ağustos 2020, 21:38 | Mesaj No:3 | |
19 Ekim 2008 | Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
04 Ağustos 2020, 22:49 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
2020 de Neredeyse herşeyle sinandım. Aile, arkadaş,akraba,komşu,okul,hoca,iş kendimle bile çok düşünüp çokça hesap yaptım 2021e faydası olurmu bilmem |
05 Ağustos 2020, 00:44 | Mesaj No:5 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
2020 den Beyrut'ta nasibini aldı:(( Ölülere rahmet yaralılara şifa diliyoruz.. 2020 ve bennnnn Omuzlarima basa basa gidiyor.Yıkılmadım ayaktayım dedikçe, direndikçe daha da zorluyor. Ölmez sağ kalırsam 2021 e atarım kendimi herhalde ) Hasrete sebep yollar, aylar, yıllar sağlıkla tez zamanda son bulur inşallah[emoji257]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
05 Ağustos 2020, 23:25 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 680 Üyelik T.:
25 Aralık 2007 |
1453 ü yaşamadım ama tarih kaydetti ki çağ değişmiş. 2020 yi yaşadım benim için 1453. kurtulursam fatih kurtulamazsam fatiha. 2021 de yeni yılınız kutlu olsun yerine eski yılınız için geçmiş olsun denmeli. 36 yaş.35 bir yana 2020 bir yana dersem terazi şart. 27 gün.... ah o 27 gün var ya Hasta hane odası.... ziyaretçilerin sadece içeri giren uzaylılar. Mübarekler aydan indiler odama. ezberlediğin iki şey tavandaki ampul ve nefes almayı unutmamak. nefesin ne kadar büyük nimet olduğunu ezberletir insana. mezarı düşünüyorsun toprağın değil kirecin bol olsun ürpertisi. vasiyet düşünüyorsun kime maskeli poşetli tepeden tırnağa yürüyen çadır; uzaylılara mı yemeğini kafese konulmuş kuduz hayvan muamelesi bırak kaç ısırırma/hcup000/ telefon ile konuşursun karşı taraf ;sesin bulaşır mı cin çarpmışa dönüşüyorsun. ölürsem taziyem facebookta watsap durumda halledilir paranoyası. kaç defa dedim yarabbi tren altında kalayım, Köpek balıklarına yem olayım; ölümüm korona dan olmasın. ölsem mezarıma yazarlar mı korona dan. ziyaretime beğenmediğim uzaylılarda gelmez. Bari mezar taşıma kireç çok kullandık bulaşmaz yazsalar. tefekkür zamanın bol. Hayatımda bu kadar tefekkürden nefret etmemiştim namaz abdest ibadet unut. Tüm şansın dilinde zikir tövbe başka yok. hayatında aksatmadıklarını son demlerinde imanından korkuyorsun. necis rezil bedbaht sonpank/ sokağa çıkma yasağına maskeye mesafeye tahammül edemeyenlere bir sözüm var. GEBER! korkmayın negatif çıktım. İyiyim Bulaşmaz :klp: |
06 Ağustos 2020, 01:19 | Mesaj No:7 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Alıntı:
Hastalık kapmak kolay ya ondan sonrası işte en büyük imtihan. İmtihanı sağsalim atlatanlar şükür secdesinde, fakat yitirdiğimiz onca canlarımız var hâlâ yitiriyoruz da. İnsanlar hasta olmadıkları sürece bana birşey olmaz düşüncesinde devam ederken dünya hayatını dolu dizgin yaşıyor, tatillerinden geri kalmıyor. Tamam kardeşim tatilini de yap ama kurallara uyarak, hiç deniz yüzü görmemiş gibi davranarak değil, kalabalıklara dalarak değil.. Artık biz bu hastalıkla yaşamaya alışmak zorundayız, tabi bunun içinde gerekli önlemleri de almalıyız . İleri ki zamanlarda kim diyebilir ki bu hastalık bana uğramaz, kimsenin garantisi yok. Akraba, arkadaş hatta kardeş gezintilerinde bile kısıtlı bir yaşam sürerken , hastalıktan vefat edenlerin nasıl gömüldüğünü ekranda görüp bir de cenazelerin yıkanmadığını duymaya başlayınca, Rabbim ölümümüzü hayırlı eyle diye dualarımızda yakınmaya başladık. Yaşamında , ölümünde hayırlısı İnşaAllah Aramıza hoşgeldin
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
06 Aralık 2020, 15:53 | Mesaj No:9 |
19 Ekim 2008 |
2020 çok kişiyi sewdiklerinden ayırıyor öyle bir yola girdikki Allah yardımcımız olsun neredeyse haftada bir virüs yüzünden vefaat haberi alıyorum yakın çevremden bu kış çok ağır geçeğe benzer :( Allah yar yardımcımız olsun inşallah 🤲
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
07 Nisan 2021, 20:34 | Mesaj No:10 |
19 Ekim 2008 |
Kış çok ağır geçdi, bahar geldi, durum dahada ağırlaşdı "korona yalann size çip takacaklar aşı olmayın sizi ölüme götürüyorlar" daha neler neler! Ortalık cehennem yeri bazıları hala yalan yanlış kaynağı belli olmayan haberler yaymakda, ecel tek ölürsek ölürüz böyle her gün ölüyoruz:(evlere tıkıldık markete gitsek acaba diyerek geri dönüyoruz yakınlarımız hastalanınca ödümüz kopuyor acaba bir şey olurmu diye.. En yakınımızı bile göremez olduk. Ekonomi yerlerde her gün esnaf kepenk kapatıyor Allah yardımcımız olsun, beterinden korusun
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |