|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: Dün (16:37), Konuya Son Cevap : Bugün (10:36). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Gıda ürünlerinde hilesiz şehirler Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yaptığı denetimler sonucu gıda ürünlerinde hiçbir hileye rastlanmayan 18 şehir: 📍 Ağrı 📍 Ardahan 📍 Artvin 📍 Bayburt 📍 Bingöl 📍 Bitlis 📍 Düzce 📍 Erzincan 📍 Hakkari 📍 Karabük 📍 Kars 📍 Kastamonu 📍 Kırıkkale 📍 Kırşehir 📍 Nevşehir 📍 Niğde 📍 Uşak 📍 Van
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Yaşam/Kültür/Sanat | Esma_Nur | 3 | 36 | 10 Şubat 2025 16:37 |
![]() | Psikoloji | Vasat | 1 | 49 | 06 Şubat 2025 12:20 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 41 | 02 Şubat 2025 19:57 |
![]() | Üç Aylar / Kandiller | Kara Kartal | 4 | 105 | 26 Ocak 2025 20:01 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 11 | 254 | 21 Ocak 2025 18:42 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Way be nasıl sağladınız bunu? ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]()
illerin çoğu tanıdık geldi.van bitlis ağrı bingöl hakkari ardahan...buralarda fabrika ve resmi üretim nerdeyse sıfır.tamamen kişisel ve organik ürünlerdir. pancar et yoğurt süt nohut mercümek bal tahıllar buğday un vs..bunlarda sahtelik olmaz en fazla süte su katarlar.böylesi zaten ikinci kez süt satması mumkun değil yediden yetmişe hepsi birbirine tanıdık.) ancak kaçak ürünlerimizde orjinal ve evrenseldir. çay sigara benzin elektrik ve silah konusunda kaçakçılıkta rakibimiz yoktur.)
__________________ ![]() Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. Konu Medine-web tarafından (Dün Saat 21:19 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Kıskandım sizi desem ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (3 Üye ve 1 Misafir) | |
Mihrinaz, Esma_Nur, Kara Kartal |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
işte yediğimiz en zararlı 10 gıda | Muhteşem | Beslenme | 6 | 23 Mayıs 2024 14:12 |
Gıda Yasası Geri Çekilsin | nurşen35 | Gündem/ Manşetler | 0 | 17 Temmuz 2020 14:13 |
Süt Ürünlerinde Hile Yapan Firmalar | FECR | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | 0 | 21 Mart 2013 15:21 |
İşte ürünlerinde domuz eti çıkan fimalar | MusabBinumeyr | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | 3 | 07Haziran 2012 23:45 |
Zayıflama ürünlerinde öldürücü madde | Esma_Nur | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | 1 | 30 Mart 2012 23:02 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|