|
Konu Kimliği: Konu Sahibi ahmetmeydani,Açılış Tarihi: 12 Nisan 2013 (15:08), Konuya Son Cevap : 20 Eylül 2021 (01:42). Konuya 136 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Mayıs 2014, 02:25 | Mesaj No:31 |
Bahar Dönemi sorumlu olunacak üniteler
Selamun Aleykum, yeni konu acmakla ne Kadar Dogru yaptim bilmiyorum, fakat sizin yardimlariniza ihtiyacim var. Eminim benimle ayni kaderi paylasanlarda vardir Ben birinci sinif ilahiyat ögrencisiyim (Yurt disi) (Bati avrupa prog), cok sükür Güz dönemini atlattik, bu ay da bahar dönemi sinavlari yazilacak. Fakat hangi ünitelerden sorumlu olacagiz??? bunu bilen varmi? Yani Güz döneminde 10 ünitelik bir kitap icin 6 üniteden sorumluyduk, peki bu Bahar dönemi icinde gecerlimi? acil cevaplarinizi bekliyorum. Selamun aleykum | |
08 Mayıs 2014, 15:27 | Mesaj No:32 | |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Bahar Dönemi sorumlu olunacak üniteler Alıntı:
aleykum selam..batı avrupa ile türkiyedeki aynıysa eğer bahar dönemi ara sınavda ilk 4 üniteden dönem sonu sınavında kitabın tamamından sorumlusunuz | |
09 Mayıs 2014, 23:57 | Mesaj No:33 |
sorumlu olunacak üniteler
selamun aleykum, Bati avrupa prog. ilahiyat 1.sinifi ögrencisiyim. Forumu karis karis dolastim fakat soruma bi cevap bulamadim ve konu acmaya karar verdim, umarim cevab ala bilirim. Arkadaslar acaba bahar yariyil sinavinda kac üniteden sorumlu olacagiz yani 10 ünitelik bir kitapdan sadece 4 mü yoksa 5 ünitedenmi sorumluyuz? cevablarinizi merakla bekliyorum, selamun aleykum | |
10 Mayıs 2014, 16:33 | Mesaj No:34 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: sorumlu olunacak üniteler
Güz dönemi sinavlari: vize-6 ünite. final- tüm kitap Bahar dönemi sinavlari: vize-4 ünite. final- tüm kitap |
21 Mayıs 2014, 17:47 | Mesaj No:36 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.. özellikle çocuklara yaz kursu verecek arkadaşlarımdan ,hocalardan yardım istiyorum.. çocuklara uygulayacağınız eğitimde nasıl bir yol izliyorsunuz... çok genel bir sru olduğunun farkındayım..yazın çocuklarıma eğitimlerini ben vermek istiyorum bunu yaparkende anne gibi değilde ,öğretici olarak yapmak istiyorum bu konuda günlük program akışına ihtiyacım var..bu sene çocuklaı yaz kursuna veremediğim için , şahsen ilgilenmem gerekiyor.3 tane çocuk...aktiviteler...ders arası molalar kaç dakika... dini hikayeler kısmında öncelikli anlatmam gereken nedir..fıkıh konularımı, peygamberler kıssalarımı... öğrencilerim bilinçli.. oyüzden hiç bilmeyen değil..sadece yoğunlaştırılmış bir programa girecekler...bu anlamda günlük hatta haftalık ders akışı hakkında bilgi verirseniz çok makbule geçer..uzun zamandır sizlelrle paylaşmak istiyordum.. baktım zaman geçiyor..yardımlarınızı bekliyorum...hocalarımdan cevap istiyorum dedim ama fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
28 Mayıs 2014, 20:37 | Mesaj No:37 | |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Alıntı:
sitede kkö hocalarımız var ama görmediler heralde düşünceli000 | |
28 Mayıs 2014, 22:47 | Mesaj No:38 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü bende bugün yarın tekrarlama yı düşünüyordum yni...hiçmi yardım edecek hoca yok ... azıcık yardım edeydiniz....yoksa çocuklara yönelik bir proğramınız yokta elinizde, şu dört haftayı bitirelim hayırlısıylamı diyorsunuz hıııııı...hadi şimdi cevap gelmesinde göreyim istişare edelim,brlikte bir program hazırlayalım ozamandüşünceli000başının çaresine bak demezsiniz eminim
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
28 Mayıs 2014, 23:12 | Mesaj No:39 | |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Alıntı:
| ||
28 Mayıs 2014, 23:13 | Mesaj No:40 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü
Konuyu görmemiştim...Tehditle cevap alan ilk kişi olmalısınız program olarak diyanetin yaz kuran kursları 3 ufak ciltlik kitabı ve programı var. programı netten indirebilirsiniz. kitabı müftülüklerden temin edebilirsiniz. eğer bulamazsanız bana özelden adresinizi yazın size bir takım göndereyim.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
Konuyu Toplam 13 Kişi okuyor. (0 Üye ve 13 Misafir) | |