07 Şubat 2011, 21:49
|
Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 10886 Üyelik T.:
04 Ekim 2009 Arkadaşları:2 Cinsiyet: Memleket:ArzdaN SeMaYa ÜmmeTiN OlmaK İçiN DuaDayıM... Yaş:38 Mesaj:
203 Konular:
22 Beğenildi:0 Beğendi:0 Takdirleri:10 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Cevap: Yüksek müsaadelerinizle Alıntı: müslümanlardan Üyemizden Alıntı
bak bu usluba .........ve felaket oluşuda şundandır... KİBRİYANIN MANASI....Yaratıklara benzemekten uzak oluşu ve boyun eğmekten uzak oluşu ifade eder ve bu sıfat Allah'tan başkası için kullanılmaz.Büyüklük,evrenin,kainatın hakimi ve yaratıcısı olamayı ifade eden kavram DIR..? ha yine diyorum araştırın, ..müslümanlar sözü dinler hak olanına uyarlar...bu ayet yanılmıyorsam ...... | Kibriyanın manasını biliyorum orda doğru kullanılmamış..O kelimenin orda yanlış kullanılması yazılan herşeyin felaket oldugunu göstermez..Sizin tek yapacağınız şey o kelime ordan kalksa daha güzel bir paylaşım olurdu demeniz kafidir..Ama böyle bir infaz yaparsanız yazılan herşeye haksızlık yapmış olursunuz..
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... |
| |