|
Konu Kimliği: Konu Sahibi HakikaT,Açılış Tarihi: 07 Şubat 2011 (21:03), Konuya Son Cevap : 07 Şubat 2011 (23:55). Konuya 9 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Şubat 2011, 21:03 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 10886 Üyelik T.:
04 Ekim 2009 | Yüksek müsaadelerinizle Yüksek müsaadelerinizle Benzim safran gibi sarardı... Boynum büküldü, çene düştü... Beden mezarında sıkıştım kaldım...Ey ruhu darlıktan kurtaran, rahata kavuşturan! Gel, beni benden, beni bedenden kurtar! Hz. Muhammed’i gözleyen gözüm, gamınla sana müştakım diyor “Biz seni ancak alemlere rahmet olarak gönderdik” ayetinin sırrı, gel de o dağınık saçlar arasından yüzünü göster!” Ey azîz varlık, ey Hakk ile gören göz, ey her şeyi bilen gönül! Gel! Dünyada mevcut bütün canlar, sana karşı canlıktan çıkıyorlar, beden oluyorlar Halbuki sen, cansın, canlar canısın, cansız beden ne işe yarar? Ben çok eskiden, sana gönül vermiştim Gel, ey sevgili gel de simdi sana canımı da vereyim! Ey sevgili, ilacım da sensin, çarem de sensin Yüz parça olmuş gönlümün nuru da sensin, çaresiz gönlümde senden başka ne varsa hepsi yok oldu, beni kimsesiz bırakma! Ne olur Gel artık! İşte hâli, her dem hata ve isyan olan fakirin, yağmurdan sonra Hakk’ın rahmetinin tuğyân ettiği Ramazan-ı Şerif’te, haremi pâkinden niyâzı o dur ki: Mevlam, cümlemizi, Resulu efendimizin şefkat nazarıyla gelen şifâ, hidâyet ve rahmetiyle buluşturup huzur içinde vuslat-ı ilâhîye koşan bahtiyar kullarından eylesin! Muhabbet-i Ehli beyt-i Mustafa üzerlerimize sâyebân, Vakt-i şerif, sebeb-i gufran, aleme bayram olan Cuma, Mâh-ı Nebi olan Şaban-ı Şerif, ömür ve şahsiyetlerimiz, ahir ve akibet, zahir ve batınlarımız hayrola, aşk ola, aşk ile dola, Aşkullah, Muhabbettullah, Marifetullah, Şevkullah ve Zikrullah gönüllere nakşola erenler Umalım ki Mevlam söylediklerimizi önce bize duyursun, sonra ihtiyacı olanlara tesir buyursun Sözü çok olanın, yalanı dahi çok olur imiş; Yüksek müsaadelerinizle Mevlam ateş-i aşkınızı ziyâde eylesin Gam ve telaş sizlerden uzak olsun da huzur bulasınız efendim BİR ÜMİT.........
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... |
Konu Sahibi HakikaT 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Rahmet Yaşları Nasip Et. | Şiirler ve Şairler | HakikaT | 0 | 1873 | 07 Mayıs 2011 22:54 |
Hangi ayrılık hangi kavuşma... | Makale ve Köşe Yazıları | talibetün | 3 | 2386 | 07 Mayıs 2011 02:43 |
Musab Bin Umeyir video izle | Videolar/Slaytlar | 1453- | 2 | 2081 | 06 Mayıs 2011 23:54 |
İblisin Ağladığı An.. | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | HakikaT | 0 | 1848 | 04 Mayıs 2011 12:15 |
Lanet | Hadis-i Şerif | kamer34 | 9 | 2575 | 29 Nisan 2011 01:16 |
07 Şubat 2011, 21:34 | Mesaj No:2 | |
04 Ekim 2009 | Cevap: Yüksek müsaadelerinizle Alıntı:
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... | |
07 Şubat 2011, 21:49 | Mesaj No:3 | |
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... | |
07 Şubat 2011, 22:02 | Mesaj No:4 | |
yazıda zaten felaket ARKADAŞLAR NE OLUR BİRAZ NUZUL SIRASINA GÖRE KURAN OKUYUN....... Yazıda zaten felaket diyorsunuz hepsinin yanlış oldugunu dile getiriyorsunuz sizce adil birşeymi bu kararınız..?
07 Şubat 2011, 22:12 | Mesaj No:5 |
04 Ekim 2009 | Cevap: Yüksek müsaadelerinizle Mevlana Hz hayatını okuyun ozaman anlarsınız neden döndüklerini..Oda yetmedi Kabe etrafında tavaf yapan kulları izle belki ozaman kaanata gelirsin kardeş..
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... |
07 Şubat 2011, 22:56 | Mesaj No:6 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Yüksek müsaadelerinizle
medineweb forum kurallarından...19.madde; 19. Alimler, Hocaefendiler, Tarikatlar, Cemaatler, İslam Tarihindeki Şahsiyetler ve Toplum tarafından değer verilmiş Saygın ve Kariyer sahibi, Siyasi Parti, Oda, Dernek, Kurum, Kuruluş VE Başkanlarını Küçük düşürücü, aşağılayıcı, Karalayacı, tekfir edici,Hakaret türünden Paylaşımlara İZİN verilmez.ve bu kurallara uymayan üye kalıcı siteden uzaklaştırılır.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
07 Şubat 2011, 23:16 | Mesaj No:7 |
kişileri sorgulamayalım. mevlanayı değil mevleviyi sorgulayın. gazaliyi değil ihyayı sorgulayın. Bediüzzamanı değil risalesini sorgulayın. anladınmı müslümanlardan?
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
07 Şubat 2011, 23:23 | Mesaj No:8 | |
14Haziran 2007 | Cevap: Yüksek müsaadelerinizle Alıntı:
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. | |
07 Şubat 2011, 23:36 | Mesaj No:9 |
dikkat edelim bundan sonra.. başkasının sevdasına dil uzatmak,bizim sevdamızı hedef tahtası yapar. anlayışınız için Teşk.
07 Şubat 2011, 23:55 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Yüksek müsaadelerinizle
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |