HALUK BEY
Benim bırak düşünmeyi düşünmeyi bile düşünmediğim şeylerle itham edilmiş olmayı asla adil bulmadığımı öncelikle belirteyim.insan biri hakkında birşey söyleceği zaman hiç olmazsa bir kaç satır yazılarını okur fikirlerini bilir öyle itham eder.Defalarca peygambere söylediği diye söylenen sözleri muhakkak kuran terazisinde gçemesi gerektiğini bir çok yazımda belirmeme rağmen halen 5000-10.000 hadislerden bana örnek verilmesi hakikaten çok gaddarca bir tutumdur.
Ben yaşını başını almış bir insan olduğum halde birilerinin güdümünde sizi baskı altına almışçasına olan ithamınızı Allah'a havale ediyorum.İnsan biraz Allah'tan korkar.
Bu sitede hiç bir insana şirin gözükmek için bir şey yapmadım böyle bir münafıklığı yapanlar varsa onlarıda şiddetle kınadığımı eğer bir iki satır yazılarımı okumuş olsaydınız eminin daha iyi anlayacaktınız.Bu sitede bu sitenin sahiplerine eğer şirin gözükmek yada onları memnun etmek münafıklığnı yapmış olsaydım halen sitede olan o yazılarım ortada olmazdı.
Sanırım birileri kendi kişilikleri ile başka insanların kişiliklerini birbirlerine karıştırmkatdırlar.İnsan gibi kendi düşüncelErini ortaya koymak yerine böylesine ağır karalamalara girmek ne kadar ku'ran ile bağdaşır onun takdirini de Rabbime bırakıyorum.
Kurandan yola çıkarak düşüncelerinizi ortaya koymaya sizi davet etmem size neden bu kadar ağır geldi onu anlamak mümkün değil.Siz bile beni anlmaıyorsunuz başkaları beni nasıl yanlış anlamsınlar diyerek karşınızdakilerin ruh halini hesaba katmanız hakikaten düşünceleriniz hususundaki samimiyetinizi ortaya koymaktadır.
Madem ki biz sizi anlamıyoruz o halde sizde sizi anlayabileciğimiz düzeye inin haluk bey.Sizden istenilen şuydu düşüneclerinizi mertçe ortaya koyun bunun sağa sola çekmeye ne gerek var.Ve bu sitede sizin şahsınıza karşı yapılmış olan hakaretlerde de sizin yanınızda yer almadımmı,bunu bile göremeyecek kadar kininiz izrve yapmışsa artık ne diyebilirimki.
Şimdilik bu kadar
Öbür meselelere ilişkin cevabımı daha sonra yazacağım inşallah.