27 Ocak 2008, 18:06
|
Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 Arkadaşları:2 Cinsiyet: Yaş:48 Mesaj:
4.081 Konular:
315 Beğenildi:49 Beğendi:0 Takdirleri:149 Takdir Et:
| Cvp: Canım Sıkıldı Bu Gün Yine Dağ Başını Duman Aldı Güzel Bende ekleyeyim bir tane Hüsn-ü zannımı yenileyerek,Rahim ismine sığınarak,’’la taknetu minallah’’ayetinde hıçkıran imamın sesiyle,hasret zincirlerimi kırarak paramparça,’’ne mutlu o gariblere ‘’nidasını duyunca,cesaretimi korkaklığıma düğümleyerek düştüm kapına!... Badı- ı sabada kapına geldim nalan olan gönlümle aşkın şarabına bandımda geldim firakına mübtela ömrümle Ey hünkarım sana visal etmek kavlimle tahammül kalmamış bu biçare halimle lutfeyle mülkünden bir zerre ile Şem’in de bir nur ver aydınlanayım canan derim,canı vermektir istidadım cilvegahından bir köz düşürde yanayım tenha yerinde boğan kırılır kan kırmızı gülleri bülbül mecnun olur sukut eder terennümleri Derdimin şifası sendedir Yarab Lal olan dilimin sözü,sendedir Yarab üryan geldim kapına,günah defterim sendedir Yarab düçar olmuş dertlerimin eczası sendedir Yarab Şifamı tez eyle dilimi söz eyle günahımı setr eyle meftun geldim kapına beni sana ram eyle… Fi Emanillah… Allah 'ım, Sana sığınabilmeyi nasib et; Hz. İbrahim misâli!! |
| |