|
Konu Kimliği: Konu Sahibi martin,Açılış Tarihi: 27 Ocak 2008 (00:03), Konuya Son Cevap : 21 Şubat 2008 (00:00). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Ocak 2008, 00:03 | Mesaj No:1 |
Canım Sıkıldı Bu Gün Yine Dağ Başını Duman Aldı Canım Sıkıldı Bu Gün Yine Dağ Başını Duman Aldı YİNE BAŞIM DUMANLANDI YUNUSMU OLMAK YAVUZMU OLMAK BARIŞCILMI OLMAK SAVAŞCILMI ESNAFMI OLMAK,ÖZEL HAREKATCIMI SUSKUN OLMAKMI,YOKSA BAĞIRMAKMI OKUMAKMI,YAZMAKMI ANNE SEVGİSİMİ,HANIM SEVGİSİMİ DURULMAKMI,KUDURMAKMI YATAKTAMI ÖLMEK,CEPHEDEMİ ÖLMEK ŞİİRMİ OKUSAK,ROMANMI YAZSAK BAYRAKTAKİ HİLALMİ OLSAK,YOKSA KIRMIZIDA KANMI BU DÜNYADAMI OLSAK, YOKSA AHİRETTEMİ ALİMMİ OLSAK,VATANDAŞMI SORUN NE DİYORUM KENDİ KENDİME SUS DELİ GÖNÜL SUS DERDİMİ DAĞLAMA VOLKAN GİBİ LAV ALIYORUM,NE SUSUYOR NE SÖNÜYORUM ELİM KOLUM BAĞLI CILGINLARA DÖNÜYORUM Alıntıdır... Saygılarımla.. Selametle... | |
Konu Sahibi martin 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Fetih Marşı | Şiirler ve Şairler | nurşen35 | 2 | 1971 | 28 Mayıs 2008 23:55 |
Gulyabani | Şiirler ve Şairler | Emekdar Üye | 1 | 1462 | 12 Nisan 2008 13:22 |
ben seninle chat yapabilme ihtimalini sevdim | Komik Paylaşımlar | Esma_Nur | 4 | 1836 | 17 Şubat 2008 18:52 |
Baş Örtüsü Zülmü | Videolar/Slaytlar | kurtmehmet | 10 | 5034 | 29 Ocak 2008 20:03 |
Bizim Zamanımızda Onlar Yoktu | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Belgin | 3 | 1723 | 28 Ocak 2008 21:53 |
27 Ocak 2008, 01:05 | Mesaj No:2 |
Cvp: Canım Sıkıldı Bu Gün Yine Dağ Başını Duman Aldı Düşündüm de şiire göre acaba ne olmak isterdim şimdi, sanırım yunus olmak isterdim)
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
27 Ocak 2008, 01:13 | Mesaj No:3 |
Cvp: Canım Sıkıldı Bu Gün Yine Dağ Başını Duman Aldı yunus olmak diye bir şiir vardı hatta dün okumuştum Tavafuk işte ne güzeldir yaşamak allı pullu sevdalı maviliklerde ne güzeldir yıkmak duvarları okşamak mavilikleri öpmek güneşi yanaklarından ne güzeldir ekmeği banmak alın terine damla damla çoğalmak dere olmak nehir olmak çağlamak denize akmak okyanus olmak ne güzeldir Yunus olmak | |
27 Ocak 2008, 01:18 | Mesaj No:4 |
Cvp: Canım Sıkıldı Bu Gün Yine Dağ Başını Duman Aldı işte bu hocam "ne güzeldir yıkmak duvarları okşamak mavilikleri öpmek güneşi yanaklarından"
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
27 Ocak 2008, 01:22 | Mesaj No:5 | |
Cvp: Canım Sıkıldı Bu Gün Yine Dağ Başını Duman Aldı Alıntı:
| ||
27 Ocak 2008, 18:06 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Canım Sıkıldı Bu Gün Yine Dağ Başını Duman Aldı Güzel Bende ekleyeyim bir tane Hüsn-ü zannımı yenileyerek,Rahim ismine sığınarak,’’la taknetu minallah’’ayetinde hıçkıran imamın sesiyle,hasret zincirlerimi kırarak paramparça,’’ne mutlu o gariblere ‘’nidasını duyunca,cesaretimi korkaklığıma düğümleyerek düştüm kapına!... Badı- ı sabada kapına geldim nalan olan gönlümle aşkın şarabına bandımda geldim firakına mübtela ömrümle Ey hünkarım sana visal etmek kavlimle tahammül kalmamış bu biçare halimle lutfeyle mülkünden bir zerre ile Şem’in de bir nur ver aydınlanayım canan derim,canı vermektir istidadım cilvegahından bir köz düşürde yanayım tenha yerinde boğan kırılır kan kırmızı gülleri bülbül mecnun olur sukut eder terennümleri Derdimin şifası sendedir Yarab Lal olan dilimin sözü,sendedir Yarab üryan geldim kapına,günah defterim sendedir Yarab düçar olmuş dertlerimin eczası sendedir Yarab Şifamı tez eyle dilimi söz eyle günahımı setr eyle meftun geldim kapına beni sana ram eyle… Fi Emanillah… Allah 'ım, Sana sığınabilmeyi nasib et; Hz. İbrahim misâli!! |
21 Şubat 2008, 00:00 | Mesaj No:7 |
Cvp: Canım Sıkıldı Bu Gün Yine Dağ Başını Duman Aldı Ecrin kardeş saolun...Sırf fotoğrafa baktım bir-kaç dakika : : | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |