Cevap: Kurandaki Sünnet
Esedullah Kardeşim Usul-u Kafi kaynağı olarak Şiaya atfedilen kısma baktım ve Kaynak şu an elimde iddia edildiği gibi bir söz mevcut değildir İman Ve Küfür Kitabı kısmı olarak geçiyor ve böyle bir şeyden bahsedilmiyor Şiayı karalamayı kendilerine marifet bilenlerin iddiaları yalandan öteye geçmemektedir Bir şeyi eklediğinizde veya savunduğunuzda yazının içeriği verilen kaynaklar hakkında bilgi sahibi olmanız gereklidir bakın bende bahsetmiş olduğunuz kaynaklar mevcut ve iddia edilen söylemin aslı yoktur İFTİRADIR bunu yaymak ve dillendirmekte aynı kategoriye girer ...
Sünnet hususunda Kur'an/Sünnet et ve tırnak gibidir birbirinden ayrı düşünülemez ...
Kitabın isminide ben yazayım bilmeyen öğrensin Sünni ismi ile kendilerini iftira görevlisi olarak atamış olanlarıda Allah'a havale ediyorum keşke Şiaya düşman oldukları kadar Kafirlere düşman olsa idiler kendilerini bilmez Sünni isminin ardına sığınanlar Gerçek Sünni Allah ve Resulüne itaat eden herkestir ... (Fitneden uzak Allah'ın berrak dinini yaşamaya Çalışan Kardeşlerimi tenzih ederim)
(Usul-u Kafi Sigatul İslam Ebu Cafer Muhammed B Yakub B İshak El Kuleyni ) (Ölm H.329)
Darul Hikem Cilt 2
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır .
-İmam Ali- (a.s) |