Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Nisan 2008, 01:46   Mesaj No:4

sessiz23

Medineweb Aktif Üyesi
Durumu:sessiz23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1256
Üyelik T.: 07 Nisan 2008
Arkadaşları:0
Konular: 77
Beğenildi:7
Beğendi:0
Takdirleri:37
Takdir Et:
Standart Cvp: daha fazla uzağa gitme! sakın gitme:(

GİTME

Git! yüzüme öyle bakma git.
Hiç durma,bir giden birdaha asla giremiyeceği kapı orda git.
Hiç birşey açıklamak zorunda değilsin.
Giderken söyleyecek şey bulamaz insanlar,sen bahanelerin arkasına sığınanlardan olma git.
Oysa daha doyamadım sana,kokunu yeterince çekemedim içime.
Yapacağımız çok şey vardı, neler planlamıştık.
Şimdi napacam ben nasıl duracam ayakta.
Kal desem,kal desem kalırmısın yar!
Nasıl istiyorum yalan bile olsa, bu gidiş sadece zorunluluktan bekle beni döneceğim demeni...
Her aşk biter sende git.
Hem zaten bitecegi belli bi aşktı bizimkisi,sen gitmesen bigün ben gidecektim.
Herkez kendi tercihini yaşar ve sen tercihini yaptın rahat ol git aklın kalmasın burada.
Dramatik vedaların kahramanları olmayalım git.
Benim aklım sende kalacak sadece aklım deyil yüreğimde.
Bitmezdi bizim aşkımız,asla terketmezdim seni,benliğimi,varlığımı,hayatımı adamışım ben bu aşka.
Beni tercih etmeni isterdim seninle yaşamayı isterdim.
Şimdi kimi yada neyi seçtiğinin ne önemi var.
Ağlıcam ardından kahretsin ağlıcam!
Git,haberleşiriz birbirimizle,mutlu olmanı isterim,sen mutluluğu hakeden bi insansın,elbet bende mutlu olacam merak etme git.
Hayatımıza başkalasarı girecek ve biz belkide birlikte yaşadıklarımızı bir süre sonra hatırlamıcaz.
Git,hangi yara kabuk bağlamamışki bugüne kadar,hangi ateş sönmemişki,yapman gerekeni yap ve git.
Ben sensiz mutlu olabilirmiyim yar,unuta bilirmiyim bukadar kolay.
Yaşadığımız onca şeyi sile bilirmiyim mümkün deyil seni içimden çıkarıp atmam mümkün deyil.
Biliyorum hiç bir ilaç iyileştirmeyecek senin açtığın yarayı.
Senin yaktığın sevda ateşi hiç bir zaman sönmeyecek.
Senin mutlu olmanı istediğimde yalan,mutlu olma yar benim gibi sende mutlu olma!
Belki o zaman yeniden dönersin bana.
Haydi zaman geçiyor artık git hem neden suratın asık sevinmelisin gittğine aslında sana teşekkür etmeliyim beni bu aşkın yükünden taşımaktan kurtardığın için rahatladım biliyor musun.
Bende kalan birkaç parça eşyanıda gönderirim ardından fırsat buldukça ararım seni haydi git.
Gitme benim güzel sevdam gitme beni bu aptal dünyada bir başıma bırakıp gitme,gidipte yüreğimi öldürme içim acıyor kalbim sıkışıyor ben asıl sensizliğin yükünü taşıyamam söylediğim herşey yalan ne olur güzel sevdam gitme gitme...

GÜLGÜZELİ