|
Konu Kimliği: Konu Sahibi guloya:),Açılış Tarihi: 14 Ekim 2007 (02:04), Konuya Son Cevap : 18 Mayıs 2021 (01:00). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Ekim 2007, 02:04 | Mesaj No:1 |
daha fazla uzağa gitme! sakın gitme:( daha fazla uzağa gitme! sakın gitme:( seni sevmek bir yabancı gibi hayatını izlemek oldu çoktandır! ansızın düştün içime öyle iyi öyle dürüsttünki bunu farketmemek mümkün değildi önceleri olmaz dedim ben bile kabul edemedim sana yaklaştıkca güçlendi hislerim... çok farklısın benim için yanındayken öyle rahat öyle mutluydum ki konuşmak istedim herşeyi anlatmak,vazgeçtim hep seni tamamen kaybetmekten korktum bana inanmamandan korktum o gece sadece senin için geldim ve öğrendin inanamadım aşkım diyodun ya bana ben orda mutluluktan ağladım hiç bitmesin istedim hep ol istedim sakın bırakma beni dedim sana cevap vermedin önce tamam mı diye bağırdığımda tamam dedin ya söz saydım bunu ben en çok sana güvendim! seninde söylediğin gibi hep yanlış yerde aradım yanlış kişilere güvendim oysa sana herşeyi geride bırakıp mutluluğa inanarak gelmiştim içimdeki seni sana anlatacak cümle yok ki... hep yakınımda ol istiyorum işte hiç gitme hayatımdan istiyorum! benim için öyle farklısın ki hala öyle güvenilirsin ki bide ben seni çok özlüyorum sen bi kere söylemiştin ya bana 'özledim seni' diye yanaklarımı sıktırmıştın sımsıkı öpmüştün ya başkasının yanaklarını sıktırma öyle hiç kimseyi sımsıkı öpme söylemem hoşuna gitmesede turuncumsun benim=) kaybetmeyi asla istemediğimsin UNUTMA! sakın hayatımdan gitme! hiç konuşamadık seninle en başında konuşmuş olsaydık farklı olurdu belkide yoksun şimdi gittin işte... başkasından öğrenmek ayrılık haberini daha da canımı acıtmıştı yüzüme söyleyecek kadar bile değerim olmadığını düşündüm kızdım sana böyle olmamalıydı ama oldu işte sen istedin ve bitti! o bitmesini hiç istemediğim geceye dönsek sokakta elele gezdiğimiz saate sımsıkı sarılırdım sana tadını çıkarırdım herşeyin... ben yine de bana bunları yaşattığın için teşşekkür ederim ama daha fazla uzaklaşma canım acıyo=( sen beni üzmemek her geçen gün uzaklaşırken benim her geçen gün daha fazla canım acıyo ve nefret ediyorum kendimden... seni gördüğümdeyse bi 'merhaba' yetmiyo artık sana sarılmak istiyorum yine sımsıkı öpmek istiyorum ama olmuyor sevgim yetmeliydi oysa anladım yetemeyen bendim sana kızma bana ama hiç böyle olmadım ben geçicek biliyorum bu acıda dinecek yinede ben seni çok seviyorum. | |
Konu Sahibi guloya:) 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Herşey sende gizlii | Şiirler ve Şairler | Mihrinaz | 6 | 2591 | 14 Ekim 2007 02:50 |
bugün değil yarınsın sen... | Şiirler ve Şairler | medinelii | 6 | 2777 | 14 Ekim 2007 02:46 |
sevdaya ve sevdalıya...(guloyadan) | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 3 | 2244 | 14 Ekim 2007 02:35 |
Umudunu Kaybetmeyenlere!... | Şiirler ve Şairler | Esma_Nur | 4 | 2068 | 14 Ekim 2007 02:32 |
guloyadan... | Şiirler ve Şairler | su damlası | 2 | 1782 | 14 Ekim 2007 02:28 |
12 Nisan 2008, 01:39 | Mesaj No:2 |
Cvp: daha fazla uzağa gitme! sakın gitme:( [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen gidersen, Denizlerde gider kıyılarımdan Uzak iklimlerde eser sesim. Bir rüzgardan bir rüzgara koşar Çoçukluğumun şarkıları Kimseler duyamaz Sen gidersen , Ellerimde gider peşinden Irmaklarım yataklarını şaşırır. Dipsiz bir uçuruma bırakırım sözlerimi Cam kırıklarında yürümüş gibi Kanarımda aşarım gözlerimi Her şafak vakti,her yol ağzına kimseler bakamaz Sen gidersen bende giderim bu can dan NEREYE GİDERSEN GİT AMA SEN SAKIN BENDEN GİTME SENİ SEVİYORUM BİRİCİĞİM ÇOKTA ÖZLEDİM SENİ... | |
12 Nisan 2008, 01:44 | Mesaj No:3 |
Cvp: daha fazla uzağa gitme! sakın gitme:(
gitme Gitme figan düşer denizlere sular çekilir yağmur yağmaz vahalardan kirpiklerime bir rüzgar hıçkırır tenhada, bir dal kırılır boynunu büker sabah kervanları kelebekler ölür gitme bir yıldız küser göğüne, içini çeker bir çocuk şaşırır yönünü rüzgarlar bütün pınarların suyu çekilir solar nazlı çiçekleri kalbimin, üzülürüm gitme öksüz kalır içimdeki imge dağları saçlarını öpen seher yeli, çoban yıldızı bir daha turnalar geçmez, bülbüller ötmez çiçekler açmaz bahçemde ah be gülüm Gitme acılara mahkum olur yüreğim ardında fırtınalar kalır, ayrılıklar, anılar, yanlızlıklar boynu bükük aşklar, gözü yaşlı şarkılar alışamam yokluğuna, yokluğun ölüm gitme içimdeki bütün vagonlar devrilir bir kar yağar istasyonlara, üşürüm gel gitme sevgilim terketme beni umutsuz çaresiz bekletme beni gitme bütün ormanlar ateşe verilir kuşlarda gider bu kent de, ölürüm gitme kal menevşeler açsın dağlarda sevince dönüşsün gökyüzü iki çığlık arasında bırakma beni ah gülüm yokluğuna alışamam yokluğun ölüm. | |
12 Nisan 2008, 01:46 | Mesaj No:4 |
Cvp: daha fazla uzağa gitme! sakın gitme:( GİTME Git! yüzüme öyle bakma git. Hiç durma,bir giden birdaha asla giremiyeceği kapı orda git. Hiç birşey açıklamak zorunda değilsin. Giderken söyleyecek şey bulamaz insanlar,sen bahanelerin arkasına sığınanlardan olma git. Oysa daha doyamadım sana,kokunu yeterince çekemedim içime. Yapacağımız çok şey vardı, neler planlamıştık. Şimdi napacam ben nasıl duracam ayakta. Kal desem,kal desem kalırmısın yar! Nasıl istiyorum yalan bile olsa, bu gidiş sadece zorunluluktan bekle beni döneceğim demeni... Her aşk biter sende git. Hem zaten bitecegi belli bi aşktı bizimkisi,sen gitmesen bigün ben gidecektim. Herkez kendi tercihini yaşar ve sen tercihini yaptın rahat ol git aklın kalmasın burada. Dramatik vedaların kahramanları olmayalım git. Benim aklım sende kalacak sadece aklım deyil yüreğimde. Bitmezdi bizim aşkımız,asla terketmezdim seni,benliğimi,varlığımı,hayatımı adamışım ben bu aşka. Beni tercih etmeni isterdim seninle yaşamayı isterdim. Şimdi kimi yada neyi seçtiğinin ne önemi var. Ağlıcam ardından kahretsin ağlıcam! Git,haberleşiriz birbirimizle,mutlu olmanı isterim,sen mutluluğu hakeden bi insansın,elbet bende mutlu olacam merak etme git. Hayatımıza başkalasarı girecek ve biz belkide birlikte yaşadıklarımızı bir süre sonra hatırlamıcaz. Git,hangi yara kabuk bağlamamışki bugüne kadar,hangi ateş sönmemişki,yapman gerekeni yap ve git. Ben sensiz mutlu olabilirmiyim yar,unuta bilirmiyim bukadar kolay. Yaşadığımız onca şeyi sile bilirmiyim mümkün deyil seni içimden çıkarıp atmam mümkün deyil. Biliyorum hiç bir ilaç iyileştirmeyecek senin açtığın yarayı. Senin yaktığın sevda ateşi hiç bir zaman sönmeyecek. Senin mutlu olmanı istediğimde yalan,mutlu olma yar benim gibi sende mutlu olma! Belki o zaman yeniden dönersin bana. Haydi zaman geçiyor artık git hem neden suratın asık sevinmelisin gittğine aslında sana teşekkür etmeliyim beni bu aşkın yükünden taşımaktan kurtardığın için rahatladım biliyor musun. Bende kalan birkaç parça eşyanıda gönderirim ardından fırsat buldukça ararım seni haydi git. Gitme benim güzel sevdam gitme beni bu aptal dünyada bir başıma bırakıp gitme,gidipte yüreğimi öldürme içim acıyor kalbim sıkışıyor ben asıl sensizliğin yükünü taşıyamam söylediğim herşey yalan ne olur güzel sevdam gitme gitme... GÜLGÜZELİ | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |