|
Konu Kimliği: Konu Sahibi NUR_ÇEŞMESİ,Açılış Tarihi: 25 Şubat 2009 (09:50), Konuya Son Cevap : 29 Temmuz 2022 (20:04). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Şubat 2009, 09:50 | Mesaj No:1 |
Gitme Yüreğimde Kal Sen...... Gitme Yüreğimde Kal Sen...... Gitme, yüreğimde kal sen Dur ne olur gitme yüreğimden,Dur ne olur bile diyemeden gittin...Şimdi Bilmem kaç zaman sürer bu ayrılığa alışmak...Belki biraz canım Yanacak,ilk başlarda kabullenemeyeciğim,zor gelecek nefes almadan Yaşamak... Sen hiç bilmedin nefesim olduğunu,söyleyemedim ki..Nefesimsin Diyemedim ki,Şimdi sana kal gitme diyebileyim.Alışmıştım her sabah Sesinle uyanmaya,sesimle uyandırmaya...Sesini duyunca günüm bir başka Güzel oluyor demiştin ya ben her sabah senden önce uyanıpta seni Aramaya alıştırmıştım kendimi... Geceleri olurda rüyalarında görürsün diye geç saatlere kadar telefon Sohbetlerini nasıl unuturum şimdi.offf içim daralıyor düşündükçe sensiz Geçecek günleri,sesinden yoksun geceleri...Alışmak mı çok zor... Sevgi aldatmaz ama ya seven aldatırsa demiştin ya ben seni hiç aldatmadım ki Sevdiğim... Peki şimdi neden bu zamansız gidişin bu yürekten.yokluğunda atarmı bu Yürek,nefes alırmı bu beden sanıyorsun... Sensiz bir hayatı istemiyorum,seni Zor buldum bu kadar kolay kaybetmek istemiyorum ne olur ne olur gitme Yüreğimden...Kal eskisi gibi... Uzakta ol ama çıkma bu yürekten sesini duymaktan mahrum etme Beni.sevdiğini söyleme,özlediğini söyleme arada bir de olsa ablam canım,derdin ya onuda deme istemem yeter ki gitme bu Yürekten... Sevdiğim, nefesim, biricik kardeşim gitme diyebilseydim bunları Söyleyecektim...Keşke gitme diyebilseydim Gitme,gitme...!!! SELAM ve DUA ile....... | |
Konu Sahibi NUR_ÇEŞMESİ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
YA ALLAH.YA KAYYUM,YA HAKEM, YA ADLYA KUDDÜS..., | Makale ve Köşe Yazıları | NUR_ÇEŞMESİ | 0 | 1727 | 25 Şubat 2009 09:57 |
Geç kaldık..... | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 6 | 2510 | 25 Şubat 2009 09:52 |
Gitme Yüreğimde Kal Sen...... | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 5 | 2300 | 25 Şubat 2009 09:50 |
Ağlamak içim gözden yaşmı akıtmalı | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 6 | 1946 | 23 Şubat 2009 18:14 |
Affettim........ | Makale ve Köşe Yazıları | NUR_ÇEŞMESİ | 0 | 1433 | 23 Şubat 2009 18:12 |
25 Şubat 2009, 09:53 | Mesaj No:2 |
Cvp: Gitme Yüreğimde Kal**Sen...... Bu sevdalı gönlümü ahu zar eyledin Yaraya bir merhem çalmadan gitme Bana sevdayı çektirdin inat eyledin Gönlümdeki yarayı sarmadan gitme. Gözlerimde yaşlarım kurudu derdin Beni böyle ağlatıp da bırakıp gitme. Aşk acıdır inan hiç çekilmez derdin Beni ne olur bu aşka salıp da gitme. Yollarım çok uzak gelemem derdin Yolları bağlamadan sakın ha gitme. Ömrümü benden alıp gitmek istersin Beni banimle yalnız bırakıp gitme. Seher vaktinde yüzümü görmezdin. Bu vakit de yüzüm görmeden gitme. Ben bir çareyim neyleyim derdin Beni çaresizlik içinde bırakıp gitme. Sen bana inan ki vefalı bir yardın Beni vefasızlar içinde bırakıp gitme. Kalbimdeki ağrıya bu aşktır derdin Bu aşkı kalbime gömüp de gitme. Bu sevdalı gönlümü ahu zar eyledin Yaraya bir merhem çalmadan gitme Bana sevdayı çektirdin inat eyledin Gönlümdeki yarayı sarmadan gitme. Gözlerimde yaşlarım kurudu derdin Beni böyle ağlatıp da bırakıp gitme. Aşk acıdır inan hiç çekilmez derdin Beni ne olur bu aşka salıp da gitme. Yollarım çok uzak gelemem derdin Yolları bağlamadan sakın ha gitme. Ömrümü benden alıp gitmek istersin Beni banimle yalnız bırakıp gitme. Seher vaktinde yüzümü görmezdin. Bu vakit de yüzüm görmeden gitme. Ben bir çareyim neyleyim derdin Beni çaresizlik içinde bırakıp gitme. Sen bana inan ki vefalı bir yardın Beni vefasızlar içinde bırakıp gitme. Kalbimdeki ağrıya bu aşktır derdin Bu aşkı kalbime gömüp de gitme. | |
25 Şubat 2009, 10:28 | Mesaj No:3 |
Cvp: Gitme Yüreğimde Kal**Sen......
maşallah arkadaşlar çok güzel paylşaımlar insanı farklı düşüncelerin içine sokuyor ALLAH razı olsun emeginize saglık
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
23 Ocak 2022, 17:46 | Mesaj No:5 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
O zamanlar aşklarda başkaymış şiirlerde... Bu sevdalı gönlümü ahu zar eyledin Yaraya bir merhem çalmadan gitme... yüreğiniz kaleminiz dert görmesin.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
29 Temmuz 2022, 20:04 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Şimdi Nasılsın ? Desen Yoksun_______ Diye başlarım söze.. Hasretim işde......!!!
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |