|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Huzurİslam,Açılış Tarihi: 10 Temmuz 2008 (02:38), Konuya Son Cevap : 04 Aralık 2012 (23:52). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Temmuz 2008, 02:38 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Gitme Baba Gitme Baba Gitme Baba / Ahmet GÜNBAŞ Bozdurduğum sevinçleri çoktan harcadım dağıtıp geçtim arka sokaklarda Geceyle söyleştim zencileşti terim Dizinin dibinden kalkan gemilerim vuruldu menzilinde adım adım Şaşırdım kan sağanağı sorularda Gitme baba Sensizsem bir istasyonda gezinirim Vagonlar bekar odaları gibi sürüklenir İzin ver kalayım üç numara tıraşımla Düşlerim rengarenk olmayabilir Bil ki hâlâ reşit değilim acılara Akşamı geciktiren oyunlar bul bana Gitme baba Dilersen bir kenti birlikte yürüyelim derbeder gençliğimizle çıkalım yola Kuyruğunu uzun tut uçurtmaların Karanfil zamanı ilişsin yakamıza Günleri çocuk sesleriyle bezeyelim Duruşun yakışmıyor bayram sabahına Gitme baba Yağmurum kirlendi güneşim darda Artık kırabilirim içimin camlarını bir isyan günlüğüyle yaklaşıp hayata Çığlık çığlığa çökse de merdivenlerim Soyunup etimden derviş sabrını örterim incinmiş yorgunluğuna Gidersen baba (Kavram-Karmaşa, 2000) |
Konu Sahibi Huzurİslam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Yüreğimden Nağme-i Ç/alıntılar | Şiirler ve Şairler | HakikaT | 3 | 2393 | 13 Ocak 2010 22:19 |
Sabr-ı Sükut/ medineweb.net | Şiirler ve Şairler | Esma_Nur | 4 | 2621 | 13 Ocak 2010 22:12 |
Sen Bilme Beni, Ey Ebed Güzeli! | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 3 | 2352 | 13 Ocak 2010 21:56 |
54.Haftanın Misafiri ''kocaklar'' | Hafta'nın Misafiri | Emekdar Üye | 26 | 11519 | 10 Ocak 2010 20:32 |
Yâr Kucağı | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 1 | 2041 | 09 Ocak 2010 00:08 |
10 Temmuz 2008, 02:48 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Gitme Baba Babasını kaybetmiş olan kardeşlerimize gelsin(BABAM) -------------------------------------------------------------------------------- Ne özledim seni bir bilsen Nasıl tütüyorsun burnumda, Yutkunamıyorum seni andıkça, Hatta nefes alamıyorum Cüzdanımdaki resmine baktıkça Issız gecelerimde Hayaline kapılıyorum sessizce Şimdi olsaydı diyorum, Okşasaydı saçlarımı, Islak gözlerimi silebilseydi, Bu kadar erken gitmeseydi de Telimi duvağımı görebilseydi. Yaşasaydı da dağ dağ gerilerde olsaydı. Telefonda duyabilseydim sesini, Rüzgârlar getirseydi kokusunu, Bir mektubu bir selamı gelseydi Yılda bir, hatta on yılda bir görseydim, O benim buğulu gözlerimden Ben onun mis kokulu ellerinden öpseydim. Koklasaydı bağrına basa basa Saçının her teline Bin buse kondursaydım. Göğsünde uyusaydım Bastığı yerlere sürseydim yüzümü Ama hasret koymasaydı gözümü Babam deseydim doya doya Beraber yudumlasaydık çaylarımızı Beraber yaşasaydık yaşayamadıklarımızı Sadece rüyamda değil, Yanımda görebilseydim. Babacığım keşke seninle aynı gün ölebilseydim. Ardında aslında mutsuz bir nefes bıraktın, Kulağımda çınlayan bir hoş ses bıraktın. Hakkın yoktu, inan hiç hakkın yoktu Beni çok erken yetim bıraktın. Ah! Bir bilsen seni ne çok özledim. İnan o çocuk ruhumla Gelirsin diye yıllarca bekledim. Hiç inanmadım öldüğüne, O çizgili pijamalarınla Pencerenin önünde buluvereceğim sandım hep, Uzansam tutacağım sandım Günde bin kez uzandım, Bir kez bile tutamadım. Gördüğüm her ak saçlı adamı Sensin sandım zaman zaman Karşımdasın gibi gördüm kimi an Ama kayboldun duman duman. Ah bir bilsen babacığım, Bu yetimlik ne yaman. Sen gittin gideli sevmiyorum bayramları, Yalan değil kıskanıyorum Babalı olanları... Hele o babalar günü var ya babacığım; O gün kahroluyorum. Sanki, derin Sanki, dipsiz kuyularda boğuluyorum. .....!!!! seni çok özledim BABA |
10 Temmuz 2008, 11:05 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | Cvp: Gitme Baba Rabbim razı olsun ne yaparsak yapalım, onların haklarını ödeyemeyız, bizlerde islama uygun genc nesıller yetıstırerek onları mutlu ve sad edebiliriz... |
28 Mayıs 2012, 09:30 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Cvp: Gitme Baba Alıntı:
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
18 Kasım 2012, 16:31 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Gitme Baba
On kilitden daha güvende hisseder kendini insan babasının yanında...
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
04 Aralık 2012, 23:52 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 22509 Üyelik T.:
04 Aralık 2012 | Cevap: Gitme Baba rabbim sabır versin babası vefat edenlere ve kıymet bildirsin yanıbaşındaki babalarının kıymetini bilmeyenlere ....
__________________ EY NEFSİM ! MAHŞER GÜNÜ ÖMRÜM SENDEN DAVACI . . HAYATIMIN YAŞAM ÇİZGİSİ BİTİNCE, YANIMDA GÖRMEK İSTEDİĞİM SENSİN SADECE .. _İMANIM_ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |