Alıntı:
HACIYSK Üyemizden Alıntı
s.a arkadaşım.öncelikle en güzel ve isabetli cevabı hocalarımın vereceğinden eminim..bu olayın sadece araplarca görülüp görülmediği konusunda bi bilgim yok..ama eğer elin gavuru tarihi kaynaklarında bu olaya yer verselerdi zaten inkar etmemeleri için de bi sebep falan kalmazdı,.şimdi hem islam dininin doğrularına yer vereceksiniz kaynaklarınızda hem de o dini yerin dibine batırmak için elinizden geleni de yapacaksınız..sizce de akla mantığa ters değil mi?.. |
Hocalarımızın bu konuya kesin ve net bir cevap vereceğinden kesinlikle eminim örneğin çinde; Eskiden her yıla bir isin verirlermiş Ayın 2 ye bölündüğü yıl diye bir yıl ismi varmış ben bunu kanıtlayamadım. Fakat elin gayri müslimi nerden bilsin Ay'ın 2 ye bölünmesinin bir mucize olduğunu islamda böyle birşey olduğunu. Sen bütün ömrünü Kur'an-ı Kerim okuyarak geçirmiş olabilirsin ama hayatında hiç İslam nedir duymayan insanlar var. Ayrıca ben Kesinlikle eminim ki İslam DOĞRU DİN dir. Bu sebeple islamı yerin dibine batırmaya çalışmak= güneşi balçıkla sıvamaktır. İnancındayım ama yınede ilgilenip cevap verdiğin için çok teşekkür ederim
So bir şey daha söyleyeyim İSLAM KÖRÜ KÖRÜNE İNANILAN BİR DİN DEĞİLDİR. Diğer bütün dinlerden farklı olduğu yanlardan biriside budur.