Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ekim 2012, 14:47   Mesaj No:46

dua dilencisi

Medineweb Sadık Üyesi
dua dilencisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:dua dilencisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 6969
Üyelik T.: 10 Şubat 2009
Arkadaşları:32
Konular: 28
Beğenildi:103
Beğendi:27
Takdirleri:690
Takdir Et:
Standart Cevap: Tasavvufla İlgili sorularıma cevap arıyorum inşallah

Alıntı:
bilinmez Üyemizden Alıntı Mesajı göster
söylediklerinizi sizdede görürüz inşaallah...bakış açınızda sıkıntı var galiba ,alıntıladığınız mesajımdan bi kaç mesaj sonra ABDULMELİK ABİNİN,bakış açısı sizin kinin tam zıttında bi kaç mesaj sonrasınıda veya öncesinide zahmet edip okusaydınız ya,veya konuya ortadan başlayınca sizin durumunuza düşmemekte imkansız..sizin bu yaklaşımınız hakaret değil mi.konuya bi girdiniz bakın ne hale geldi...Gönül isterdiki bi kaç faydalı,konuyla alakalı cümleler dökmeniz,ama neyse bu kadar mış demekki anlayışınız...
Konuya göz attım hepsini okumadım ama okuduklarımın içinde konuyu süratle tepeye çıkartan yorumlarınız var orta yolda konuyu izaha çalışan üyeler var ama dikkatimi çeken tv kanalına taşımanız tv kanallarından daha çok kişi var medinewebde günlük ziyaret edenleri düşünürsek ..Size hakaret etmiyorum estf aklımdan bile geçmedi sadece tutumunuz ! konuda soru sorulmuş cvp verenler var sonuç ? izaha dökülecek ..Konuya baktım gayet normal anormal bişeyler çıkarmazsanız sadece biraz daha yumuşak yaklaşırsanız hassas konularda anlayışsız gördüğünüz insanlar daha farklı görünecektir eminim ...