27 Temmuz 2013, 22:34
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 Arkadaşları:0 Cinsiyet:Bay Memleket:Kayseri Yaş:67 Mesaj:
310 Konular:
287 Beğenildi:71 Beğendi:0 Takdirleri:60 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Hangi salada el açsam, hıçkırıkla O’na yakarsam…/Mustafa Cilasun Hangi salada el açsam, hıçkırıkla O’na yakarsam…/Mustafa Cilasun Her ne kadar vehmetsem Müteessir olup içinde bulunduğum lahzada titresem Kalbimin derinliğinde nükseden viraneliğimi hesap ederek inlesem Yeniden bilincimi tazelesem, lekelerimden temizlensem ve zafiyetleri terk etsem Niçin geçmişin yükü ağır Beşer sıfatı aklıselim için ne ağır, idrak adına kahır Bulduğunu yiyen, helal, haram bilmeyen, hassasiyetini kaybeden sağır Bedene hapsolmuş, esareti meşru saymış ve kanıksamış, nefsine kölelik yapmış ne ağır Takriben dört yaşındaki Henüz umudun en samimi heyecanında sevinçken Anne ve babası bakımından neşeyken, en değerli bir emanetken Katledilmesi, defin karesi, öteye aşina hevesi ne kadar hüzün içinde içimi titretiyor O an, anne ve babası Yüreği dağlanan yakınları, sessizliğe kananları Kalbin en samimi ağlatan sebebi, nasıl muhayyilemize alacağız Nasıl bir hak ve hukukla Rabbimize dertleneceğiz, nefsi temayüzleri terk edeceğiz Ey Rabbim sen bilirsin Sen aklımı ve irademi bahşeden yegâne sahipsin Nefsi zafiyetlerim, bitmez tükenmez telakkilerimle nasıl huzuruna geleceğim Ne olur, beni bana bırakma, aklım ve iradem var ama, yanılmama sen fırsat verme Bir ömür imtihan içendeyiz Bu hakikati idrak etmek için nasıl bir bilinçteyiz Ne Efendimiz Muhammet Mücteba’ya ve ne de emniyet ettiği haki katlara Ne kadar samimiyetle sarılmaktayız, hayatın mihengi yapıp ve öyle yaşamaktayız Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
| |