01 Eylül 2013, 17:53
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 Arkadaşları:0 Cinsiyet:Bay Memleket:Kayseri Yaş:67 Mesaj:
310 Konular:
287 Beğenildi:71 Beğendi:0 Takdirleri:60 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Söyle sensiz ne yaparım ağlar, hasretine kanarım…/Mustafa Cilasun Söyle sensiz ne yaparım ağlar, hasretine kanarım…/Mustafa Cilasun
Orjinal boyutu icin tiklayin 960x720px and 74KB. Belki çok geç kaldım
Beklide sessizliğin içtenliğine sarıldım
Kim bilir yıllara sâri Uykusuzluğu bir marifetle kuşandım
Ne felsefenin taliplisi
Ve ne de dervişliğin mümtaz bir neferiyim
Ben halimde bariz sefilliğin harcıyım, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]a da yabancıyım
Ne [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]nın yanması
Ve ne de canların haz iklimini kuşanması
Kalbime süruru bahşetmiyor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]sız yaşamak halime yaban geliyor
Ne rüya gibi uçan yıllar
Ne de ufuklarımda seyyahlaşan umutlar
Kalbimde yıllanan anılar Ruhumda manalaşan satırlar var
Artık bir hesap sorun
Halimden habersizliğim anlayarak vurun
Ruhumun hilkatindeki saflığı bulun Kalbime ne olur hüzünle anlatın
Ey [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sar beni harınla
Kuşat her halimi sancıların [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı sevdasıyla
Yaratan Rabbimin kulluk nidasıyla Miskinliğin vecdi, sefilliğin hicranıyla Neylesin halimi hazan
Kalbim biliyorum ki sensizlik ikliminde noksan İşte o vakit ruhum fevkalade perişan İçimden çıkmıyor hicran, vicdanım çok perişan Sanki yaralı bir kuşum
Gönlü harap olmuş bir yolcunun ahıyım
Yüreğimde pareleşen uhdeler için Kiminle davacıyım ve duacıyım
Bir gün [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ecek miyim
Sinemde derlenen efkârı kime sarf edeceğim
Çileyle sabrımı bileyeceğim, Vuslat için kalbi kanaate yöneleceğim
Hayır için niyaz edeceğim
Gönlümü inayet için hasrederek ecir isteyeceğim
Kimseyi şikâyet etmeden ve kalbimle Didişmeden ey hak diye nefesi teslim edeceğim Aşkın diyarında nefesleneceğim
Gönlümü girdaplardan arındırarak zikredeceğim
Ve yârin sofrasında, acizliğimle boyun büküp Affımı talep edeceğim, sabırla dirileceğim Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
| |