Konu Başlıkları: aşıgıyım
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ağustos 2008, 19:12   Mesaj No:6

TÜRKcan

Medineweb Sadık Üyesi
Durumu:TÜRKcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2609
Üyelik T.: 12 Temmuz 2008
Arkadaşları:0
Konular: 114
Beğenildi:8
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cvp: aşıgıyım

bir hikaye dinlemiştim aklımda kaldığınca yazayım sitede var mı bilmiyorum..çok zengin bir adam şehir şehir dolaşıyormuş..bir gün gittiği mekanı araziyiçok beğenmiş..oraya saray yaptırmış..oradaki adamın birine vermiş demiş ki bu sarayın hepsi senin fakat bir odası hariç o oda sadece benim kimseyi koym aoraya kimse grimesin demiş adam tamam demiş..adam ayrılmış oradan..sarayın yeni sahibine de misafirler gelip gidiyormuş bir gün sormuşlar..bu kapalı odada ne var hiç görmedik orayı demişler..adam lmaz oraya kimse giremez demiş..neyse o gün kimse girmemiş fakat misafirler merak ediyormuş bir gün adam da dayanamayıp misafirlerle girniş bakmışlar çok güzel bir oda manzarası harika..saraydaki tüm odalardan daha güzel...misafirler oraya girince her tarafı kirletmişler ortalığa çay kahve dökmüşler..pisletmişler her yanı adam pişman olmuş onları oraya aldığına.. sarayı ona veren gelmiş bir bakmış ki oda pislik içinde ne bu demiş..ben ne dedim sarayın her yanı senin ama bu odaya girme demedim mi???

neyse uzattım ama hakkınızı helal edin..işte o oda kalptir..kirletilmemesi gereken ve Allah'ın tecelligahı..

eline sağlık ziya kardeş...