|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MescidiAksa,Açılış Tarihi: 15 Ağustos 2008 (15:30), Konuya Son Cevap : 16 Ağustos 2008 (01:45). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Ağustos 2008, 15:30 | Mesaj No:1 |
aşıgıyım aşıgıyım AŞIĞIYIM Aşkında oldum avare DÜşÜrdÜn beni yollara Secde etmedim ellere Aşığıyım, Aşığıyım GönÜl dostu der iyiyi Hak bildirdi hep doğruyu GÜzel adı MUHAMMED'in Aşığıyım, Aşığıyım O kervanda yolcu olmak Ahiri hatırda tutmak Aşığı olup kÜl olmak Aşığıyım, Aşığıyım Boşluk kalır sen gidince Aşkın ölmez ten gitsede Bedir olur sevdan bende Aşığınım, Aşığınım
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
Konu Sahibi MescidiAksa 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ağlama Karanfil | İlahiler/Ezgiler | Mihrinaz | 2 | 2859 | 05 Ekim 2010 01:24 |
Sensin Gülüm /medineweb | Şiirler ve Şairler | su damlası | 9 | 3455 | 03 Ekim 2010 23:23 |
Gününü tek kelime ile anlat | Forum Etkinlileri | su damlası | 82 | 69113 | 28 Eylül 2010 12:09 |
16. haftanın konugu Belgin | Hafta'nın Misafiri | Belgin | 28 | 12016 | 22 Şubat 2009 21:03 |
Tartışanlara şiir.. | Şiirler ve Şairler | MescidiAksa | 4 | 2291 | 19 Şubat 2009 10:14 |
15 Ağustos 2008, 16:19 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: aşıgıyım "Anam aşk, babam aşk !... Peygamberim aşk, Allahım aşk!... Bu aleme aşkı ve sevgiyi söylemeye geldim." ..Mevlana.. ...eline sağlık kardeşim... |
15 Ağustos 2008, 18:50 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | Cvp: aşıgıyım
forumda aşıklar baya çoğaldı bu sevindirici bir durum.....:
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
15 Ağustos 2008, 18:53 | Mesaj No:4 |
Cvp: aşıgıyım
ama hocam bizim içimizdeki allah aşkıdır yanlışlık olmasın
15 Ağustos 2008, 19:00 | Mesaj No:5 | |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: aşıgıyım Alıntı:
çok güzel.. ziya kardeşim emeğine bereket..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. | |
15 Ağustos 2008, 19:12 | Mesaj No:6 |
bir hikaye dinlemiştim aklımda kaldığınca yazayım sitede var mı bilmiyorum..çok zengin bir adam şehir şehir dolaşıyormuş..bir gün gittiği mekanı araziyiçok beğenmiş..oraya saray yaptırmış..oradaki adamın birine vermiş demiş ki bu sarayın hepsi senin fakat bir odası hariç o oda sadece benim kimseyi koym aoraya kimse grimesin demiş adam tamam demiş..adam ayrılmış oradan..sarayın yeni sahibine de misafirler gelip gidiyormuş bir gün sormuşlar..bu kapalı odada ne var hiç görmedik orayı demişler..adam lmaz oraya kimse giremez demiş..neyse o gün kimse girmemiş fakat misafirler merak ediyormuş bir gün adam da dayanamayıp misafirlerle girniş bakmışlar çok güzel bir oda manzarası harika..saraydaki tüm odalardan daha güzel...misafirler oraya girince her tarafı kirletmişler ortalığa çay kahve dökmüşler..pisletmişler her yanı adam pişman olmuş onları oraya aldığına.. sarayı ona veren gelmiş bir bakmış ki oda pislik içinde ne bu demiş..ben ne dedim sarayın her yanı senin ama bu odaya girme demedim mi??? neyse uzattım ama hakkınızı helal edin..işte o oda kalptir..kirletilmemesi gereken ve Allah'ın tecelligahı.. eline sağlık ziya kardeş... | |
15 Ağustos 2008, 19:15 | Mesaj No:7 |
allah razı olsun hocam açıklamanız için elinize saglık
16 Ağustos 2008, 01:45 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | Cvp: aşıgıyım allah razı olsun... rabbim askına dustukkı içimiz yanar seni seven kullar hep seni söyler seni anar.... |