|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MescidiAksa,Açılış Tarihi: 22 Şubat 2009 (21:03), Konuya Son Cevap : 27 Şubat 2009 (23:44). Konuya 28 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
![]() 16. haftanın konugu Belgin haftanın konugu BELGİN seçilmiştir özele girmeden sorularınızı sorabilirisiniz buyrun belgin editörüm ilk önce sizi tanıyalım
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | İlahiler/Ezgiler | Mihrinaz | 2 | 2998 | 05 Ekim 2010 01:24 |
![]() | Şiirler ve Şairler | su damlası | 10 | 3649 | 03 Ekim 2010 23:23 |
![]() | Forum Etkinlileri | su damlası | 82 | 71095 | 28 Eylül 2010 12:09 |
![]() | Hafta'nın Misafiri | Belgin | 28 | 12491 | 22 Şubat 2009 21:03 |
![]() | Şiirler ve Şairler | MescidiAksa | 4 | 2371 | 19 Şubat 2009 10:14 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 1390 Üyelik T.:
16 Nisan 2008 | ![]() hayırlı olsun belgin abla kendini tanıtmanı bekleyemedim tanıdıgım için ![]() Konuk olmak nasıl bi duygu ![]() hayat felsefen nedir? Forumu nasıl keşfettin? Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi ? Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden? Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni? Forumda en fazla kızdığın isim -Nedeni? Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler? Forumda seni en fazla üzen olay? Forumda seni en mutlu eden olay? Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? aysimayı nasıl bilirsin ![]() bir kişiyi tanırken hangi ölçütleri kullanırsın?
__________________ ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' |
![]() | Mesaj No:3 |
![]()
belgin sana kolay gelsin, aysima hemen dizmiş soruları, yoğun olduğunu biliyorum.misafirliğinin seyrine göre benim de bir iki sorum olacak. hayırlı olsun ![]()
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
![]() | Mesaj No:4 | |
Durumu: ![]() Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]() Alıntı:
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayayım.. Adım Belgin, 28 yaşındayım, Ankaralıyım, Eskişehirde oturuyorum. Lise mezunuyum, devlette işçi olarak çalışıyorum.
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. | |
![]() | Mesaj No:5 | |
teşekkürler
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. | |
![]() | Mesaj No:6 | |
sağol NUR.. aysimanın hiperaktifliği nasıl belli oluyor dimi.. sorularını beklerim ama zor olmasın ![]() ![]()
![]() | Mesaj No:7 |
![]()
ablacım hayırlı olsun misafirligin
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
![]() | Mesaj No:8 |
Durumu: ![]() Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | ![]()
Hayırlı olsun belginim ![]() İşlerinin yoğun olduğunu bildiğimden çok yormayacağım... 1-Bana en belirgin üç özelliğini sırayabilirmisin? 2-Sence islami konularda verilen tavizler nelerdir genel itibari ile yani.. 3-İslami kişiliği olan bir bayanın sergilemesi gereken duruş nasıl olmalıdır? 4-Bir kaç kavram vereyim tek cümle ile açıklarsan sevinirim.. İslam= Aile= Medineweb= Eş= Sevgi= Muhtar= ![]() Allah'tan yormayacağım dedim ![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
Durumu: ![]() Medine No : 1390 Üyelik T.:
16 Nisan 2008 | ![]()
Belgin ablacım degerli cevaplar için çok teşekkür ederim...
__________________ ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' |
![]() | Mesaj No:10 |
![]()
Belginim konuklugun hayırlı olsun kolay gelsin.... Benim burda sorum yok ben özelden daha zor sorular soracagım ![]()
__________________ Şu an yaptığınız hiçbirrr iş, Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!! | |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Haftanın Günleri | Medineweb | Resim/Karikatür | 1 | 11 Aralık 2012 21:01 |
41.Haftanın Misafiri Belgin | KuM TaNeSi | Hafta'nın Misafiri | 37 | 13 Ekim 2009 09:43 |
26.Haftanın Misafiri Nas | Yitiksevda | Hafta'nın Misafiri | 37 | 11Haziran 2009 11:27 |
Haftanın Konusu | MERVE DEMİR | Hafta'nın Konusu | 6 | 15 Mart 2009 00:36 |
13.haftanın konugu Nur | Aysima | Hafta'nın Misafiri | 37 | 06 Şubat 2009 14:01 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|